Özgür Özel söz verdiği Vespa'yı aldı

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.04.2024 - 19:42, Güncelleme: 04.04.2024 - 19:42 7834 kez okundu.
 

Özgür Özel söz verdiği Vespa'yı aldı

CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etti.
CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında Denizli’ye ilişkin bir anekdotu paylaştı. Özel, seçim başarısı olarak CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık motosiklet hediye ederek, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Özel, önce Çavuşoğlu’nun aday yapılması sürecini "İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Parti Meclisi Üyesi Nuri Çavuşoğlu, doğru bir adayla seçimi kazanacağımıza inandılar, çok gayret ettiler. Teklifler götürdüler, o hayallerine ortak edemediler, inandıramadılar bazılarını. İl Başkanı, 'Nuri'yi aday yapalım' dedi. 'İstiyorsa yapalım' dedim. Aday yaptık, gitti kampanyaya başladı” şeklinde özetledi. HAYALİNİ SÖYLEDİ, ÖZEL "EVET" DEDİ Horzum’un seçime ilişkin hayalini de anlatan Özel, "Bir gün oturuyoruz. Ali Osman Horzum, 'İki tane hayalim var başkanım, biri inşallah gerçek olacak bu sefer' dedi. Sordum 'Nedir senin hayalim' diye. 'Bir tanesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan il başkanı olmak istiyorum. Bir de bu işleri bırakınca kırmızı Vespa alacağım, Denizli'de gezineceğim' dedi. Ben de 'Büyükşehir'i kazan Vespa, kırmızı motor benden' dedim" ifadelerini kullandı. 300 BİN LİRALIK MOTOSİKLET HEDİYE EDİLDİ Özel, seçim gecesi tek kaybının motosiklet olduğunu söyleyerek, "Seçim akşamı altın sandık uygulamamız vardı, erken sonuç almamız lazım. Onlar az girmiş. Aradım bunu artırın diye. Bana 'bir şey sorabilir miyim' dedi. 'Sor' dedim, motorun 300 cc olmasını istedi, ben de 'olur, olur, kapat' dedim. Millet beni merak ediyor, şurası kazanıldı, burası kazanıldı. Kaybettiğimiz de var, Vespa motor gitti, 300 bin lira para verdik. O gecedeki tek kaybım Ali Osman Horzum'a Vespa motosiklet" diye konuştu. Odatv.com
CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etti.

CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında Denizli’ye ilişkin bir anekdotu paylaştı. Özel, seçim başarısı olarak CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık motosiklet hediye ederek, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Özel, önce Çavuşoğlu’nun aday yapılması sürecini "İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Parti Meclisi Üyesi Nuri Çavuşoğlu, doğru bir adayla seçimi kazanacağımıza inandılar, çok gayret ettiler. Teklifler götürdüler, o hayallerine ortak edemediler, inandıramadılar bazılarını. İl Başkanı, 'Nuri'yi aday yapalım' dedi. 'İstiyorsa yapalım' dedim. Aday yaptık, gitti kampanyaya başladı” şeklinde özetledi.

HAYALİNİ SÖYLEDİ, ÖZEL "EVET" DEDİ

Horzum’un seçime ilişkin hayalini de anlatan Özel, "Bir gün oturuyoruz. Ali Osman Horzum, 'İki tane hayalim var başkanım, biri inşallah gerçek olacak bu sefer' dedi. Sordum 'Nedir senin hayalim' diye. 'Bir tanesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan il başkanı olmak istiyorum. Bir de bu işleri bırakınca kırmızı Vespa alacağım, Denizli'de gezineceğim' dedi. Ben de 'Büyükşehir'i kazan Vespa, kırmızı motor benden' dedim" ifadelerini kullandı.

300 BİN LİRALIK MOTOSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Özel, seçim gecesi tek kaybının motosiklet olduğunu söyleyerek, "Seçim akşamı altın sandık uygulamamız vardı, erken sonuç almamız lazım. Onlar az girmiş. Aradım bunu artırın diye. Bana 'bir şey sorabilir miyim' dedi. 'Sor' dedim, motorun 300 cc olmasını istedi, ben de 'olur, olur, kapat' dedim. Millet beni merak ediyor, şurası kazanıldı, burası kazanıldı. Kaybettiğimiz de var, Vespa motor gitti, 300 bin lira para verdik. O gecedeki tek kaybım Ali Osman Horzum'a Vespa motosiklet" diye konuştu.

Odatv.com

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.