Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 07.12.2023 - 11:07 1177+ kez okundu.
 

Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı
Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Kadıköy Mahallesi’nde bir otomobil ve traktörün karıştığı kazada traktör sürücüsü yaralandı.Kaza, Denizli- Manisa karayolu üzerinde bulunan Kadıköy Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiyw göre; yol ayrımında yaşanan yol verme anlaşmazlığı nedeniyle 20 RR 808 plakalı araç ile 20 FZ 899 plakalı traktör çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahaleleri yaptılar. Herhangibi bir can kaybının oluşmadığı kazada araç sürücüsü Y.K. kazadan yara almadan kurtulurken, traktör sürücüsü İ.D. yaralandı. Yaralı İ.D. acil sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı
Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Kadıköy Mahallesi’nde bir otomobil ve traktörün karıştığı kazada traktör sürücüsü yaralandı.

Kaza, Denizli- Manisa karayolu üzerinde bulunan Kadıköy Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiyw göre; yol ayrımında yaşanan yol verme anlaşmazlığı nedeniyle 20 RR 808 plakalı araç ile 20 FZ 899 plakalı traktör çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahaleleri yaptılar. Herhangibi bir can kaybının oluşmadığı kazada araç sürücüsü Y.K. kazadan yara almadan kurtulurken, traktör sürücüsü İ.D. yaralandı. Yaralı İ.D. acil sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.