TOPLUMCU KENT; ÖNCE KAMU, ÖNCE ELBİRLİĞİ!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2019 - 13:07, Güncelleme: 18.03.2019 - 13:07 4429+ kez okundu.
 

TOPLUMCU KENT; ÖNCE KAMU, ÖNCE ELBİRLİĞİ!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına parklarda halkla buluşarak devam etti.
Güleç, Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ile İncilipınar, Çamlık, Adalet ve Ornaz Parkını dolaştı. Buralarda halkın sıcak ilgisi ile karşılaşan Vatan Partisi adayları yurttaşlardan oy istedi. BELEDİYE BAŞKANI MI, ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ MÜ? Mustafa Güleç, belediyeler özelleştirildi, özel çıkara ve taşeronlara teslim edildi. İnsanlarımız, kâr amacına kurban edildi. Rant belediyeciliği kamu hizmetinin belini kırdı. Belediye başkanları, şirket genel müdürü haline getirildi. Artık yalnız yükselen gökdelenler, yer altı tünelleri, alt geçit duvarları ve üst geçit demirleri var. Kentlerimiz beton kafeslerde boğuluyor. Yılların İncilipınar ve Çamlık Parkları olmasa insanlarımız hava bile alamayacak dedi. KAPİTALİZM İNSANA DÜŞMADIR! Rantçılığın kamu çıkarına karşı olduğunu belirten Güleç, kapitalizm insan düşmandır. Kişisel çıkarları düşünür. Biz ise; özelci değil kamucuyuz, bireyci değil toplumcuyuz. Kişisel çıkarın değil, halkın belediyesini kuracağız. Kaynaklar rantçıların banka hesaplarına akmayacak, halkın nefes alacağı yeşil alanlar oluşturmak için kullanılacak. Kendimizin değil kentimizin Halk Belediyesini kuracağız. Cumhuriyetçilik ve Halkçılık, kamuculuktur; elseverliktir. Bensever değil, elseveriz dedi.  
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç seçim çalışmalarına parklarda halkla buluşarak devam etti.

Güleç, Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar ve Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu ile İncilipınar, Çamlık, Adalet ve Ornaz Parkını dolaştı. Buralarda halkın sıcak ilgisi ile karşılaşan Vatan Partisi adayları yurttaşlardan oy istedi.

BELEDİYE BAŞKANI MI, ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ MÜ?

Mustafa Güleç, belediyeler özelleştirildi, özel çıkara ve taşeronlara teslim edildi. İnsanlarımız, kâr amacına kurban edildi. Rant belediyeciliği kamu hizmetinin belini kırdı. Belediye başkanları, şirket genel müdürü haline getirildi. Artık yalnız yükselen gökdelenler, yer altı tünelleri, alt geçit duvarları ve üst geçit demirleri var. Kentlerimiz beton kafeslerde boğuluyor. Yılların İncilipınar ve Çamlık Parkları olmasa insanlarımız hava bile alamayacak dedi.

KAPİTALİZM İNSANA DÜŞMADIR!

Rantçılığın kamu çıkarına karşı olduğunu belirten Güleç, kapitalizm insan düşmandır. Kişisel çıkarları düşünür. Biz ise; özelci değil kamucuyuz, bireyci değil toplumcuyuz. Kişisel çıkarın değil, halkın belediyesini kuracağız. Kaynaklar rantçıların banka hesaplarına akmayacak, halkın nefes alacağı yeşil alanlar oluşturmak için kullanılacak. Kendimizin değil kentimizin Halk Belediyesini kuracağız. Cumhuriyetçilik ve Halkçılık, kamuculuktur; elseverliktir. Bensever değil, elseveriz dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.