PAÜ’de ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ etkinliği düzenlendi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 17:49, Güncelleme: 18.12.2023 - 14:26 1044+ kez okundu.
 

PAÜ’de ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ etkinliği düzenlendi

PAÜ’de ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ etkinliği düzenlendi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından ’Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri’ çerçevesinde düzenlenen ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte profesörlüğe yükselen 39 akademisyene belgeleri verildi.Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ programı gerçekleştirildi. Programın ilk kısmında Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri sahnelenirken, programın ikinci kısmında Cumhuriyetin 100. Yılında profesörlüğe yükseltilen PAÜlü akademisyenlere profesörlük belgeleri takdim edildi. Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestra ve Korosunun seslendirdiği konserin Orkestra Şefliğini Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Akbulut üstlendi. PAÜ’nün düzenlediği Cumhuriyetimizin 100. Yılı konserinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın “Tam bağımsızlık yolunda ülkem için yazdım” diyerek hazırladığı “Bağımsızlık Marşı” ilk kez seslendirildi. Dinleyici tarafından oldukça beğenilen marş, uzun süre alkış aldı. Marş bitiminde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Karabulut tarafından sahneye davet edilen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Orkestrasıyla bize bu güzelliği yaşatan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bağımsız bir ülkeyiz ve ebediyen bağımsız kalacağız. Çok değerli Prof. Dr. Özgün Gülhan hocam, çok kısa bir sürede bu marşı bestelediler. Beğenilerinize çok teşekkür ediyorum. İstiklal Marşı tekrar yazılmasın, bağımsızlık marşımız devam etsin inşallah” dedi.Konserin son kısmında Ayten Alpman’ın ‘Memleketim’ adlı eseri tüm davetliler eşliğinde seslendirildi. Konser programı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından orkestra şefi ve üyelerine çiçek takdim edilmesi ile sona erdi.Programın ikinci kısmında ise Cumhuriyetimizin 100. Yılında profesörlüğe yükseltilen PAÜlü 39 akademisyene profesörlük belgeleri takdim edildi. Profesörlüğe yükseltilen akademisyenlere profesörlük belgeleri Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve il protokol üyeleri tarafından verildi.
PAÜ’de ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ etkinliği düzenlendi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından ’Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri’ çerçevesinde düzenlenen ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte profesörlüğe yükselen 39 akademisyene belgeleri verildi.
Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Profesörleri’ programı gerçekleştirildi. Programın ilk kısmında Cumhuriyetimizin 100. Yıl Konseri sahnelenirken, programın ikinci kısmında Cumhuriyetin 100. Yılında profesörlüğe yükseltilen PAÜlü akademisyenlere profesörlük belgeleri takdim edildi. Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ile Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestra ve Korosunun seslendirdiği konserin Orkestra Şefliğini Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Akbulut üstlendi. PAÜ’nün düzenlediği Cumhuriyetimizin 100. Yılı konserinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın “Tam bağımsızlık yolunda ülkem için yazdım” diyerek hazırladığı “Bağımsızlık Marşı” ilk kez seslendirildi. Dinleyici tarafından oldukça beğenilen marş, uzun süre alkış aldı. Marş bitiminde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Karabulut tarafından sahneye davet edilen Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Orkestrasıyla bize bu güzelliği yaşatan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bağımsız bir ülkeyiz ve ebediyen bağımsız kalacağız. Çok değerli Prof. Dr. Özgün Gülhan hocam, çok kısa bir sürede bu marşı bestelediler. Beğenilerinize çok teşekkür ediyorum. İstiklal Marşı tekrar yazılmasın, bağımsızlık marşımız devam etsin inşallah” dedi.
Konserin son kısmında Ayten Alpman’ın ‘Memleketim’ adlı eseri tüm davetliler eşliğinde seslendirildi. Konser programı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından orkestra şefi ve üyelerine çiçek takdim edilmesi ile sona erdi.
Programın ikinci kısmında ise Cumhuriyetimizin 100. Yılında profesörlüğe yükseltilen PAÜlü 39 akademisyene profesörlük belgeleri takdim edildi. Profesörlüğe yükseltilen akademisyenlere profesörlük belgeleri Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve il protokol üyeleri tarafından verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.