TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2018 - 12:40, Güncelleme: 20.07.2018 - 12:59 4377+ kez okundu.
 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Tavas ilçesinde bir inşaatın üçüncü katında boynundan iple asılı halde bulunan yavru köpek tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Herkesimden insanın vicdanını sızlatan olayla ilgili sosyal medya ayağa kalktı.
  Dün gerçekleşen olayın ardından twitterda açılan  #TavastaCinayetVar  hastagı üzerinden 100 binin üzerinde tepki tweetleri geldi. Olayın failinin bulunmasını isteyen hayvan severler, sosyal medya üzerinden başlattıkları mücadele ile dikkat çektiler.  Sanatçı Haluk Levent'de yavru köpeğin ölümü ile ilgili  #TavastaCinayetVar hastagı üzerinden binlere destek verdi. Olaya tepki gösteren Haluk Levent, Denizli Ahbabın twetini alıntılayarak ''Şüphesiz ki senin katilini bulacağız'' yazarak tweet attı. Bazı twitter kullanıcıları ise, olayla ilgili fotoğrafları yorumlayarak yavru köpeğin o yükseklikte bir pencereye tek başına çıkmayacağını belirterek, olayın bir cinayet olduğunu iddia ettiler. Tavas Belediye Başkanı Akyol ise, yaşanan olayın sonuna kadar takipcisi olacağını açıkladı. Olayla ilgili soruşturma halan devam etmekte. 
Tavas ilçesinde bir inşaatın üçüncü katında boynundan iple asılı halde bulunan yavru köpek tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırdı. Herkesimden insanın vicdanını sızlatan olayla ilgili sosyal medya ayağa kalktı.

 

Dün gerçekleşen olayın ardından twitterda açılan  #TavastaCinayetVar  hastagı üzerinden 100 binin üzerinde tepki tweetleri geldi. Olayın failinin bulunmasını isteyen hayvan severler, sosyal medya üzerinden başlattıkları mücadele ile dikkat çektiler. 

Sanatçı Haluk Levent'de yavru köpeğin ölümü ile ilgili  #TavastaCinayetVar hastagı üzerinden binlere destek verdi. Olaya tepki gösteren Haluk Levent, Denizli Ahbabın twetini alıntılayarak ''Şüphesiz ki senin katilini bulacağız'' yazarak tweet attı.

Bazı twitter kullanıcıları ise, olayla ilgili fotoğrafları yorumlayarak yavru köpeğin o yükseklikte bir pencereye tek başına çıkmayacağını belirterek, olayın bir cinayet olduğunu iddia ettiler.

Tavas Belediye Başkanı Akyol ise, yaşanan olayın sonuna kadar takipcisi olacağını açıkladı.

Olayla ilgili soruşturma halan devam etmekte. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.