Tarihi eser ve uyuşturucu maddeyle yakalanan şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 14:13, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:08 1331+ kez okundu.
 

Tarihi eser ve uyuşturucu maddeyle yakalanan şüpheli tutuklandı

Tarihi eser ve uyuşturucu maddeyle yakalanan şüpheli tutuklandı
Denizli’de uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yanı sıra tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddia edilen şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Adresinde çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu madde ele geçirilirken şüpheli tutuklandı.Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir şahsın uyuşturucu madde imalatı ve ticareti ile aynı zamanda tarihi eser kaçakçılığı yaptığı istihbaratı alan Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsı takibe aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde operasyon düzenlenen şahıs kıskıvrak yakalandı. Narkotik madde arama köpeği ile yapılan aramalarda samanların arasına ve evin farklı noktalarına saklanmış halde çuval içerisinde bin 670 gr kubar esrar, 160 adet sikke, 4 adet tarihi eser, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet havalı tüfek ele geçirildi.Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tarihi eser ve uyuşturucu maddeyle yakalanan şüpheli tutuklandı
Denizli’de uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yanı sıra tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddia edilen şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Adresinde çok sayıda tarihi eser ve uyuşturucu madde ele geçirilirken şüpheli tutuklandı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir şahsın uyuşturucu madde imalatı ve ticareti ile aynı zamanda tarihi eser kaçakçılığı yaptığı istihbaratı alan Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsı takibe aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde operasyon düzenlenen şahıs kıskıvrak yakalandı. Narkotik madde arama köpeği ile yapılan aramalarda samanların arasına ve evin farklı noktalarına saklanmış halde çuval içerisinde bin 670 gr kubar esrar, 160 adet sikke, 4 adet tarihi eser, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet havalı tüfek ele geçirildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.