TED KOLEJİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2018 - 12:04, Güncelleme: 31.08.2018 - 12:04 3261+ kez okundu.
 

TED KOLEJİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

30 Ağustos Zafer Bayramı marşlarla kutlandı.
TED Denizli Koleji yöneticileri, öğretmenleri, çalışanları, velileri ve öğrencileri olarak 30 Ağustos Zafer Bayramını, Forum Çamlık AVM de kutladılar.  Yöneticileri, öğretmenleri, çalışanları, velileri ve öğrencileri kortej halinde AVM içerisinde vatandaşlara ve çalışanlara Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi. Ardından AVM girişinde Türk Bayrakları eşliğinde Zafer Marşları söyleyerek coşku içinde kutladı. Etkinliğe vatandaşlardan ve çalışanlardan yoğun ilgi oluştu.   
30 Ağustos Zafer Bayramı marşlarla kutlandı.

TED Denizli Koleji yöneticileri, öğretmenleri, çalışanları, velileri ve öğrencileri olarak 30 Ağustos Zafer Bayramını, Forum Çamlık AVM de kutladılar. 

Yöneticileri, öğretmenleri, çalışanları, velileri ve öğrencileri kortej halinde AVM içerisinde vatandaşlara ve çalışanlara Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi. Ardından AVM girişinde Türk Bayrakları eşliğinde Zafer Marşları söyleyerek coşku içinde kutladı. Etkinliğe vatandaşlardan ve çalışanlardan yoğun ilgi oluştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.