TAM 3 KG YAKALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 10:51, Güncelleme: 08.01.2019 - 10:51 3545+ kez okundu.
 

TAM 3 KG YAKALANDI

Denizli İl Jandarma Komutanlığı operasyonlar düzenledi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir kişi uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı istihbarat çalışmaları sonrası Honaz ilçesine  bağlı Gürlek mahallesinde  yaşayan şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını belirledi. Çalışmaların ardından operasyon için düğmeye basan ekipler  ikametinde ver aracında arama yaptı. Aramada 3000 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi ele geçidi. Operasyonda gözaltına alınan şahıs çıkarıldı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.     
Denizli İl Jandarma Komutanlığı operasyonlar düzenledi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir kişi uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı istihbarat çalışmaları sonrası Honaz ilçesine  bağlı Gürlek mahallesinde  yaşayan şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını belirledi. Çalışmaların ardından operasyon için düğmeye basan ekipler  ikametinde ver aracında arama yaptı. Aramada 3000 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi ele geçidi. Operasyonda gözaltına alınan şahıs çıkarıldı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.