TAM 13 YATAK KAPASİTELİ OLACAK

DENİZLİ SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 13:06, Güncelleme: 28.03.2019 - 13:06 4091+ kez okundu.
 

TAM 13 YATAK KAPASİTELİ OLACAK

Abalıoğlu Holding A.Ş. Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine yaptığı bağış ile İkinci Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesinin açılmasını sağladı.
Cedide, kızı Filiz Abalıoğlu ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri arasında bağış protokolü imzalandı. Geçtiğimiz yıllarda da birçok bağışta bulunan Abalıoğlu Ailesi 13 yatak kapasiteli yeni açılacak olan İkinci Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesine Orhan Abalıoğlu isminin verilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise hayırseverlerimize açılacak olan ikinci üniteye katkılarından ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Orhan Abalıoğlu’nun da ne kadar hayırsever bir işadamımız olduğunu ilimize ve hastanemize yaptığı bağışlarla anlamak mümkündür ve Denizli’deki diğer işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum dedi. Açılacak olan üniteye solunum cihazı, yoğun bakım yatağı, şok cihazı ve merkezi monitör cihazı bağışlarıyla mevcut yatak kapasitenin iki katına artırılmasını da sağlayan aileye minnettar olduklarını belirterek daha çok hastaya hizmet verebileceklerini söyledi. Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başmüdür Erdinç Karataş ve İç Hastalıkları AD. Dr. Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Akbudak Cedide Abalıoğlu evinde hem taziyede bulundular hem de protokol imzaladılar.
Abalıoğlu Holding A.Ş. Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine yaptığı bağış ile İkinci Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesinin açılmasını sağladı.

Cedide, kızı Filiz Abalıoğlu ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri arasında bağış protokolü imzalandı. Geçtiğimiz yıllarda da birçok bağışta bulunan Abalıoğlu Ailesi 13 yatak kapasiteli yeni açılacak olan İkinci Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesine Orhan Abalıoğlu isminin verilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise hayırseverlerimize açılacak olan ikinci üniteye katkılarından ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Orhan Abalıoğlu’nun da ne kadar hayırsever bir işadamımız olduğunu ilimize ve hastanemize yaptığı bağışlarla anlamak mümkündür ve Denizli’deki diğer işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum dedi. Açılacak olan üniteye solunum cihazı, yoğun bakım yatağı, şok cihazı ve merkezi monitör cihazı bağışlarıyla mevcut yatak kapasitenin iki katına artırılmasını da sağlayan aileye minnettar olduklarını belirterek daha çok hastaya hizmet verebileceklerini söyledi.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başmüdür Erdinç Karataş ve İç Hastalıkları AD. Dr. Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Akbudak Cedide Abalıoğlu evinde hem taziyede bulundular hem de protokol imzaladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.