TAM 1253 ADET ELE GEÇİRİLDİ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 14:33, Güncelleme: 12.03.2019 - 15:35 3063+ kez okundu.
 

TAM 1253 ADET ELE GEÇİRİLDİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy mahallesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile başlattığı mücadeleyi amansız şekilde hız kesmeden devam ediyor. Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri halk arasında torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını takibe geçti. Şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit ettikten sonra zehir tacirlerini Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesinde kıskaca aldı. Şüphelilerin içerisinde bulunduğu aracı durduruan jandarma ekipleri araçta yaptığı aramada (1253) adet extacy uyuşturucu hap, (5) Gram Metamfetamin, (10) Gram kubar esrar ile uyuşturucu içmek için kullanılan aparat ele geçirildi.  Gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 5 şüpheli şahış gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.        
Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy mahallesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile başlattığı mücadeleyi amansız şekilde hız kesmeden devam ediyor. Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri halk arasında torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarını takibe geçti. Şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit ettikten sonra zehir tacirlerini Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesinde kıskaca aldı.

Şüphelilerin içerisinde bulunduğu aracı durduruan jandarma ekipleri araçta yaptığı aramada (1253) adet extacy uyuşturucu hap, (5) Gram Metamfetamin, (10) Gram kubar esrar ile uyuşturucu içmek için kullanılan aparat ele geçirildi. 

Gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 5 şüpheli şahış gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.