Kocaer Çelik, Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nın Altın Sponsoru Oldu

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.02.2024 - 11:02, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:02 1691+ kez okundu.
 

Kocaer Çelik, Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nın Altın Sponsoru Oldu

Kocaer Çelik 21-22 Şubat 2024 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı”nın altın sponsoru oldu. İki gün boyunca üniversite öğrencileri ve mezunlarla bir araya gelen Kocaer Çelik, insan ve doğaya saygı felsefesiyle beraber dinamik, rekabetçi, yenilikçi, teknoloji ve Ar-Ge odaklı yaklaşımını paylaştı.
Kocaer Çelik, Ege Bölgesi'ndeki 15 farklı üniversitenin öğrenci ve mezunlarını bir araya getiren Ege Bölgesi Kariyer Zirvesi'nin altın sponsoru oldu. Şirket, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarda iş fırsatı yakalamak isteyen öğrenciler ve mezunlar, staj imkânı arayan ara sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.  Bölgesel ekonomik büyümeye ve istihdama önemli ölçüde destek sağlayan Kocaer Çelik, öğrencilere şirketi daha ayrıntılı tanıma fırsatı verirken, aynı zamanda uzun yıllardır üniversite sanayi iş birliği içerisinde devam eden kısa/uzun dönem staj, iş imkanları ve şirketin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, öğrencilerin staj ve iş başvurularını da kabul etti.  Şirketin iş yapısı, kültürü ve kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgi sunarak genç yeteneklerle iletişim kurma fırsatı buldu. Kariyer fuarında altın sponsor olarak yer almanın gururunu yaşayan şirketimiz, genç yeteneklerle bir araya gelerek onların geleceğe daha güvenle bakmalarına katkı sağladı. Geleceğin liderleri ile buluşmaya devam edecek olan Kocaer Çelik, yetkin insan kaynağı ile büyümesine katkı sağlayacak gençlere çokseslilik, proje üretim inisiyatifi, açık inovasyon, eğitim ve Kocaer Akademi faaliyetleriyle birlikte sosyal imkanlar, kulüpler ve sürekli gelişim odaklı uygulamalarını da tanıtma imkânı buldu. “HayatPozitifKarbonNötr” mottosuyla fuarda yer alan Kocaer Çelik, tüm katılımcılara tohum dağıtımı gerçekleştirdi. Yeşil bir gelecek için başlattıkları harekete tüm katılımcıları davet eden Kocaer Çelik, böylece toprakla buluşacak her tohum ile daha yeşil ve daha temiz bir çevre için katkı sağlamayı hedefliyor.
Kocaer Çelik 21-22 Şubat 2024 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı”nın altın sponsoru oldu. İki gün boyunca üniversite öğrencileri ve mezunlarla bir araya gelen Kocaer Çelik, insan ve doğaya saygı felsefesiyle beraber dinamik, rekabetçi, yenilikçi, teknoloji ve Ar-Ge odaklı yaklaşımını paylaştı.

Kocaer Çelik, Ege Bölgesi'ndeki 15 farklı üniversitenin öğrenci ve mezunlarını bir araya getiren Ege Bölgesi Kariyer Zirvesi'nin altın sponsoru oldu. Şirket, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuarda iş fırsatı yakalamak isteyen öğrenciler ve mezunlar, staj imkânı arayan ara sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. 

Bölgesel ekonomik büyümeye ve istihdama önemli ölçüde destek sağlayan Kocaer Çelik, öğrencilere şirketi daha ayrıntılı tanıma fırsatı verirken, aynı zamanda uzun yıllardır üniversite sanayi iş birliği içerisinde devam eden kısa/uzun dönem staj, iş imkanları ve şirketin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, öğrencilerin staj ve iş başvurularını da kabul etti. 

Şirketin iş yapısı, kültürü ve kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgi sunarak genç yeteneklerle iletişim kurma fırsatı buldu. Kariyer fuarında altın sponsor olarak yer almanın gururunu yaşayan şirketimiz, genç yeteneklerle bir araya gelerek onların geleceğe daha güvenle bakmalarına katkı sağladı. Geleceğin liderleri ile buluşmaya devam edecek olan Kocaer Çelik, yetkin insan kaynağı ile büyümesine katkı sağlayacak gençlere çokseslilik, proje üretim inisiyatifi, açık inovasyon, eğitim ve Kocaer Akademi faaliyetleriyle birlikte sosyal imkanlar, kulüpler ve sürekli gelişim odaklı uygulamalarını da tanıtma imkânı buldu.

“HayatPozitifKarbonNötr” mottosuyla fuarda yer alan Kocaer Çelik, tüm katılımcılara tohum dağıtımı gerçekleştirdi. Yeşil bir gelecek için başlattıkları harekete tüm katılımcıları davet eden Kocaer Çelik, böylece toprakla buluşacak her tohum ile daha yeşil ve daha temiz bir çevre için katkı sağlamayı hedefliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.