SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞMURU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2018 - 14:36, Güncelleme: 01.12.2018 - 14:36 3041+ kez okundu.
 

SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞMURU

Yapılan uygulamalarda sürücülere cezai işlem uygulandı.
DENİZLİ (AA) - Denizli'de, yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması nedeniyle yapılan denetimlerde 10 sürücüye cezai işlem uygulandı.  İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Denizli-Ankara yolundaki  uygulama noktasında, ticari yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik kış lastiği denetimi yaptı. Denetimlerde araçlarda kış lastiği takılı olup olmadığı ve lastiklerin diş derinliğini kontrol edildi.  Polis, zorunluluğa rağmen kış lastiği bulunmayan 10 aracın sürücüsüne toplam 7 bin 150 lira ceza uyguladı.  Yapılan denetimlerde yaklaşık her 10 araçtan 9'unun kış lastiği taktığı görüldü. 
Yapılan uygulamalarda sürücülere cezai işlem uygulandı.

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması nedeniyle yapılan denetimlerde 10 sürücüye cezai işlem uygulandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Denizli-Ankara yolundaki  uygulama noktasında, ticari yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik kış lastiği denetimi yaptı.

Denetimlerde araçlarda kış lastiği takılı olup olmadığı ve lastiklerin diş derinliğini kontrol edildi. 

Polis, zorunluluğa rağmen kış lastiği bulunmayan 10 aracın sürücüsüne toplam 7 bin 150 lira ceza uyguladı. 

Yapılan denetimlerde yaklaşık her 10 araçtan 9'unun kış lastiği taktığı görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.