SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2019 - 10:12, Güncelleme: 15.03.2019 - 10:29 3201+ kez okundu.
 

SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

Denizli’de meydana gelen feci kazada, bariyerlerin biçtiği araçta bariyerlerin karnında saplandığı araç sürücüsü ağır yaralandı. Sürücü, ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumun kritik olduğu öğrenildi.
Kaza, Denizli-Antalya karayolu Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü yönüne doğru seyir halinde olan 25 YA 555 plakalı otomobil, yol kenarındaki tali yola girmek isterken kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kayganlaşan yolda önce savruldu ardından da takla atarak bariyerlere çarptı. Tali yola savrulan otomobilin söktüğü bariyerler sürücünün karnına saplandı. Hurdaya dönen araçta bariyerlerin sürücünün bağırsaklarını parçaladığı öğrenildi. Kazaya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyeden yardım alındığı kazada itfaiye ekipleri sürücünün karnına saplanan bariyeri büyük bir dikkatle kesti. Ağır yaralı sürücü hemen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücünün sağlık durumun kritik olduğu öğrenildi.
Denizli’de meydana gelen feci kazada, bariyerlerin biçtiği araçta bariyerlerin karnında saplandığı araç sürücüsü ağır yaralandı. Sürücü, ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumun kritik olduğu öğrenildi.

Kaza, Denizli-Antalya karayolu Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü yönüne doğru seyir halinde olan 25 YA 555 plakalı otomobil, yol kenarındaki tali yola girmek isterken kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kayganlaşan yolda önce savruldu ardından da takla atarak bariyerlere çarptı. Tali yola savrulan otomobilin söktüğü bariyerler sürücünün karnına saplandı. Hurdaya dönen araçta bariyerlerin sürücünün bağırsaklarını parçaladığı öğrenildi. Kazaya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Daha sonra olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyeden yardım alındığı kazada itfaiye ekipleri sürücünün karnına saplanan bariyeri büyük bir dikkatle kesti. Ağır yaralı sürücü hemen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücünün sağlık durumun kritik olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.