PAMUKKALE’DE HİÇBİR MAHALLENİN TEK BİR EKSİĞİ KALMAYACAK!

DENİZLİ SİYASET 20.02.2024 - 12:51, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:51 2039+ kez okundu.
 

PAMUKKALE’DE HİÇBİR MAHALLENİN TEK BİR EKSİĞİ KALMAYACAK!

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni hizmet döneminde 61 mahallenin tümünde hiçbir eksik kalmayacağını söyledi.
HALİL PEKDEMİR SEÇİM OFİSİ Cumhur İttifakı’nın yeni dönem için görevlendirdiği Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, 31 Mart’tan sonra en hızlı şekilde 61 mahallenin tümünde eksikliklerin giderileceği sözünü verdi. Muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek ortak akılla  hareket edileceğini dile getiren Pekdemir, 61 mahallenin tümünde tek bir eksik bile kalmayacağını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale’yi sokak sokak dolaşan Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Halil Pekdemir, hem projelerini anlatıyor hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Semt pazarları, kıraathaneler, parklar, esnaf ve iş yerlerini dolaşarak, AK Parti’nin Pamukkale’deki 3. döneminde yapılacak çalışmaları aktaran Pekdemir, “31 Mart zaferinin ardından da inşallah dün olduğu gibi el ele gönül gönüle Pamukkale için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni hizmet döneminde 61 mahallenin tümünde hiçbir eksik kalmayacağını söyledi.

HALİL PEKDEMİR SEÇİM OFİSİ

Cumhur İttifakı’nın yeni dönem için görevlendirdiği Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, 31 Mart’tan sonra en hızlı şekilde 61 mahallenin tümünde eksikliklerin giderileceği sözünü verdi. Muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek ortak akılla  hareket edileceğini dile getiren Pekdemir, 61 mahallenin tümünde tek bir eksik bile kalmayacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale’yi sokak sokak dolaşan Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Halil Pekdemir, hem projelerini anlatıyor hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Semt pazarları, kıraathaneler, parklar, esnaf ve iş yerlerini dolaşarak, AK Parti’nin Pamukkale’deki 3. döneminde yapılacak çalışmaları aktaran Pekdemir, “31 Mart zaferinin ardından da inşallah dün olduğu gibi el ele gönül gönüle Pamukkale için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.