SUÇ MAKİNALARI YAKALANDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2019 - 16:38, Güncelleme: 20.03.2019 - 16:38 4431+ kez okundu.
 

SUÇ MAKİNALARI YAKALANDI

Denizli İl Jandarma Komutanlığı hırsızların izini sürüp yakaladı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Honaz ilçesinde bulunan Gürlek Sanayi Bölgesinde bir işyerinde gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili yürütülen soruşturma neticesinde suçlular yakalandı. Yapılan araştırmada suça karıştığı tespit edilen (3) kişi tespit edilmesinin ardından 19 Mart Salı günü kullandıkları araç ile beraber yakalandılar. Daha önce çaldıkları tespit edilen malzemeler ise işyeri sahinibe teslim edildi.  Yakalanan suçluların daha öncede Denizli şehir merkezinde başka bir iş yerinden 140 Bin TL değerinde malzeme çaldıkları ve bu suçtanda aranmaları olduğu ortaya çıktı. Suçluların yakalanmamak içinse lüks araçla gezdiği ortaya çıktı. Olayla ilgili yakalanan (3) kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.   
Denizli İl Jandarma Komutanlığı hırsızların izini sürüp yakaladı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Honaz ilçesinde bulunan Gürlek Sanayi Bölgesinde bir işyerinde gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili yürütülen soruşturma neticesinde suçlular yakalandı. Yapılan araştırmada suça karıştığı tespit edilen (3) kişi tespit edilmesinin ardından 19 Mart Salı günü kullandıkları araç ile beraber yakalandılar. Daha önce çaldıkları tespit edilen malzemeler ise işyeri sahinibe teslim edildi. 

Yakalanan suçluların daha öncede Denizli şehir merkezinde başka bir iş yerinden 140 Bin TL değerinde malzeme çaldıkları ve bu suçtanda aranmaları olduğu ortaya çıktı. Suçluların yakalanmamak içinse lüks araçla gezdiği ortaya çıktı. Olayla ilgili yakalanan (3) kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.