SÖZLEŞMELERDE YENİ DÖNEM

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2018 - 18:03, Güncelleme: 03.10.2018 - 18:03 3828+ kez okundu.
 

SÖZLEŞMELERDE YENİ DÖNEM

Dövizle sözleşmelerde TL dönemini getiren tebliğ görüşe açıldı. Sözleşme yenileme döneminde TÜFE oranından fazla ücret artışı yapılamayacak.
Dövizle sözleşmelerde Türk Lirası'na geçiş getiren tebliğ görüşe açıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı tebliğe göre, TL ile sözleşme için taraflar arasında öncelikle mutabakat aranacak. ANLAŞMA OLMAZSA 2 OCAK KURU DİKKATE ALINACAK Taraflar anlaşamazsa 2 Ocak 2018 öncesindeki sözleşmeler için 2 Ocak kuru dikkate alınacak. 2 Ocak 2018 sonrasındaki sözleşmelerde sözleşme tarihindeki kur geçerli olacak. Sözleşme yenileme dönemlerinde TÜFE oranından fazla artış yapılamayacak. Düzenleme Türkiye'de yerleşik kişi konumuna giren herkesi kapsayacak.
Dövizle sözleşmelerde TL dönemini getiren tebliğ görüşe açıldı. Sözleşme yenileme döneminde TÜFE oranından fazla ücret artışı yapılamayacak.

Dövizle sözleşmelerde Türk Lirası'na geçiş getiren tebliğ görüşe açıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hazırladığı tebliğe göre, TL ile sözleşme için taraflar arasında öncelikle mutabakat aranacak.

ANLAŞMA OLMAZSA 2 OCAK KURU DİKKATE ALINACAK

Taraflar anlaşamazsa 2 Ocak 2018 öncesindeki sözleşmeler için 2 Ocak kuru dikkate alınacak.

2 Ocak 2018 sonrasındaki sözleşmelerde sözleşme tarihindeki kur geçerli olacak.

Sözleşme yenileme dönemlerinde TÜFE oranından fazla artış yapılamayacak.

Düzenleme Türkiye'de yerleşik kişi konumuna giren herkesi kapsayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.