SOYER, YAVAŞ, İMAMOĞLU VE DOĞAN ADINA LOKMA DÖKTÜRDÜLER

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 15:51, Güncelleme: 18.04.2019 - 16:17 4050+ kez okundu.
 

SOYER, YAVAŞ, İMAMOĞLU VE DOĞAN ADINA LOKMA DÖKTÜRDÜLER

Doktorlar caddesi üzerinde bir esnaf CHP'li Başkanların adına lokma döktürdü.
Denizli’de Diş Hekimliği yapan Çağrı Öncel isimli bir vatandaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir, Ankara, İstanbul ve Merkezefendi'ye belediye başkanlığına seçilen Tunç Soyer, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Şeniz Süzek Doğan adına lokma döktürerek başkanlıklarını kutladı.  Denizli Merkezefendi İlçesinde bulunan Doktorlar Caddesi üzerinde gerçekleştirilen lokma dökümüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Lokma dökülen tezgahın üzerine astığı bir kağıtta ise "Değerli belediye başkanlarımızdan Tunç Soyer, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Şeniz Doğan'a görevlerinde başarılardilerim" yazması dikkatlerden kaçmadı.     
Doktorlar caddesi üzerinde bir esnaf CHP'li Başkanların adına lokma döktürdü.

Denizli’de Diş Hekimliği yapan Çağrı Öncel isimli bir vatandaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İzmir, Ankara, İstanbul ve Merkezefendi'ye belediye başkanlığına seçilen Tunç Soyer, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Şeniz Süzek Doğan adına lokma döktürerek başkanlıklarını kutladı. 

Denizli Merkezefendi İlçesinde bulunan Doktorlar Caddesi üzerinde gerçekleştirilen lokma dökümüne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Lokma dökülen tezgahın üzerine astığı bir kağıtta ise "Değerli belediye başkanlarımızdan Tunç Soyer, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Şeniz Doğan'a görevlerinde başarılardilerim" yazması dikkatlerden kaçmadı. 

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.