Arkadaşından yardım isteyen şahıs evinde ölü bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2023 - 10:45, Güncelleme: 28.11.2023 - 10:12 2479+ kez okundu.
 

Arkadaşından yardım isteyen şahıs evinde ölü bulundu

Arkadaşından yardım isteyen şahıs evinde ölü bulundu
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iş çıkışının ardından evine giden şahıs, telefon ettiği mesai arkadaşından “Ambulans” yardımı istemesinden bir süre sonra evinde ölü bulundu.Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesi 1789 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş çıkışı evine giden Mehmet Balaban, bir süre sonra fenalaşması üzerine işyerinde birlikte çalıştığı arkadaşını aradı. Arkadaşından, “Acil ambulans çağır, iyi değilim” diyerek yardım talebinde bulunan Balaban’ın telefonu kapandıktan sonra bir daha açılmadı. Balaban’ın yardım çağrısı üzerine kısa süre sonra ambulans ve polis ekibi bölgeye sevk edildi. Sağlık ekibi eve girdiğinde Balaban’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, olay yerine giden mesai arkadaşı ise gözyaşlarını tutamadı. Balaban’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Balaban’ın kalp krizi sonucu öldüğü yönündeki ihtimaller üzerine duruyor. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Arkadaşından yardım isteyen şahıs evinde ölü bulundu
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde iş çıkışının ardından evine giden şahıs, telefon ettiği mesai arkadaşından “Ambulans” yardımı istemesinden bir süre sonra evinde ölü bulundu.

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesi 1789 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş çıkışı evine giden Mehmet Balaban, bir süre sonra fenalaşması üzerine işyerinde birlikte çalıştığı arkadaşını aradı. Arkadaşından, “Acil ambulans çağır, iyi değilim” diyerek yardım talebinde bulunan Balaban’ın telefonu kapandıktan sonra bir daha açılmadı. Balaban’ın yardım çağrısı üzerine kısa süre sonra ambulans ve polis ekibi bölgeye sevk edildi. Sağlık ekibi eve girdiğinde Balaban’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, olay yerine giden mesai arkadaşı ise gözyaşlarını tutamadı. Balaban’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Balaban’ın kalp krizi sonucu öldüğü yönündeki ihtimaller üzerine duruyor. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.