MERKEZEFENDİ’YE DRAG PİSTİ GELİYOR

DENİZLİ SİYASET 21.02.2024 - 18:14, Güncelleme: 21.02.2024 - 18:14 2070+ kez okundu.
 

MERKEZEFENDİ’YE DRAG PİSTİ GELİYOR

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim gezileri sırasında Merkezefendi’nin çehresini değiştirecek ve ihtiyaçlara önemli ölçüde cevap verecek projelerini paylaşıyor. Başer’in açıkladığı yeni projesi go-kart ve drag tutkunlarının yüzünü güldürecek.
HABER MERKEZİ Merkezefendi’de yerel seçimin flaş ismi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, yalnız Denizli’nin değil Türkiye’deki pek çok şehrin önemli sorunlarından birinin çözümü anlamına gelen dikkat çekici bir projesini daha açıkladı. Başer, 31 Mart’tan sonra yıllardır imkan yetersizliği nedeniyle ara sokaklarda ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan ama bu tutkuları yüzünden astronomik trafik cezalarıyla karşı karşıya kalan drag tutkunlarının hayalini gerçekleştirecek. Göreve gelir gelmez hayata geçirecekleri öncelikli projelerinin arasında olduğunu söyleyen Başer, Merkezefendi’ye uluslararası niteliklerde bir Go-Kart ve Drag Pisti kazandıracaklarını söyledi. AK Partili Başer müjdeyi sanayi esnafı ziyaretinde verdi.  Seçim çalışmaları kapsamında küçük sanayi esnafını dolaşan Başer’i gören bir usta “Drag Pisti ne zaman geliyor?” diye sordu, Ekrem Başer, “Biz açıklamadan projeleri sizlerden duyuyoruz” diye yanıt verdi. Gerektiğinde ulusal ve uluslar arası organizasyonlara da ev sahipliği yapacak Go-Kart ve Drag Pisti’nin hem ciddi bir ihtiyacı karşılayacağını hem de Merkezefendi’yi bu alanda ülkenin marka şehri haline getireceğini belirten Başer, “Biz toplumumuzun her kesimini kucaklayacak ve kısa süre içinde hayata geçireceğimiz projeler konusunda dersimize çalıştık. Karşınıza öyle çıktık. Gerçek Belediyeciliğin mimarı Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yolunda, AK Parti’nin bu alandaki net tecrübesiyle inşallah 31 Mart’tan sonra hepsini tek tek hayata geçericeğiz” dedi.
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim gezileri sırasında Merkezefendi’nin çehresini değiştirecek ve ihtiyaçlara önemli ölçüde cevap verecek projelerini paylaşıyor. Başer’in açıkladığı yeni projesi go-kart ve drag tutkunlarının yüzünü güldürecek.

HABER MERKEZİ

Merkezefendi’de yerel seçimin flaş ismi AK Parti Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, yalnız Denizli’nin değil Türkiye’deki pek çok şehrin önemli sorunlarından birinin çözümü anlamına gelen dikkat çekici bir projesini daha açıkladı. Başer, 31 Mart’tan sonra yıllardır imkan yetersizliği nedeniyle ara sokaklarda ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan ama bu tutkuları yüzünden astronomik trafik cezalarıyla karşı karşıya kalan drag tutkunlarının hayalini gerçekleştirecek.

Göreve gelir gelmez hayata geçirecekleri öncelikli projelerinin arasında olduğunu söyleyen Başer, Merkezefendi’ye uluslararası niteliklerde bir Go-Kart ve Drag Pisti kazandıracaklarını söyledi. AK Partili Başer müjdeyi sanayi esnafı ziyaretinde verdi. 

Seçim çalışmaları kapsamında küçük sanayi esnafını dolaşan Başer’i gören bir usta “Drag Pisti ne zaman geliyor?” diye sordu, Ekrem Başer, “Biz açıklamadan projeleri sizlerden duyuyoruz” diye yanıt verdi. Gerektiğinde ulusal ve uluslar arası organizasyonlara da ev sahipliği yapacak Go-Kart ve Drag Pisti’nin hem ciddi bir ihtiyacı karşılayacağını hem de Merkezefendi’yi bu alanda ülkenin marka şehri haline getireceğini belirten Başer, “Biz toplumumuzun her kesimini kucaklayacak ve kısa süre içinde hayata geçireceğimiz projeler konusunda dersimize çalıştık. Karşınıza öyle çıktık. Gerçek Belediyeciliğin mimarı Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yolunda, AK Parti’nin bu alandaki net tecrübesiyle inşallah 31 Mart’tan sonra hepsini tek tek hayata geçericeğiz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.