“SİZİN SESİNİZ OLACAĞIZ”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2019 - 15:31, Güncelleme: 12.03.2019 - 15:31 4047+ kez okundu.
 

“SİZİN SESİNİZ OLACAĞIZ”

Denizli sanayisine yıllarını veren ve sorunları çok iyi bilen bir isim olan Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, “Alın terini emeğini kazanca dönüştürenin sesi olacağım” dedi. 
Merkezefendi ilçesi sınırlarındaki sanayi esnaflarını gezen ve önerilerini dinleyen Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, sanayi esnafının sıcak ilgisinden memnun kaldı. Beraberindeki ekip ile esnaflarla uzun süreli sohbetler eden Aki, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ile beraber hazırladıkları yeni dönem projelerin yer aldığı kitapçık ve broşürleri de esnaflara vererek destek istedi.  Sanayi esnafların dilinden en iyi kendisinin anlayacağını ifade eden Aki, çocukluk yıllarından bu yana sanayinin içinde olduğunu söyledi.  Ekonominin birinci halkasının esnaflar olduğuna vurgu yapan Aki, “Neler beklediğinizi iyi bildiğimiz için Muhammet başkanımız önderliğinde ilçe belediyesi anlamında beklentilerinize yanıt verecek projeler hazırladık. Bu projeler hayata geçtiğinde esnaflarımız daha çok rahat edecek. Sanayi demek bir ilin ekonomisinin can damarı demektir. Sizlerin işi olduğu zaman vatandaşların da yüzü güler. Ekonominin birinci halkası sizlersiniz. Bizlerin görevi ve sizlerin önün açmaktır. Bu anlamda belediyede birinci elden öneri ve beklentilerinizi aktarabileceğiniz bir isim orada sizler adına çalışıyor olacak” dedi.
Denizli sanayisine yıllarını veren ve sorunları çok iyi bilen bir isim olan Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, “Alın terini emeğini kazanca dönüştürenin sesi olacağım” dedi. 

Merkezefendi ilçesi sınırlarındaki sanayi esnaflarını gezen ve önerilerini dinleyen Cumhur ittifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, sanayi esnafının sıcak ilgisinden memnun kaldı. Beraberindeki ekip ile esnaflarla uzun süreli sohbetler eden Aki, Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu ile beraber hazırladıkları yeni dönem projelerin yer aldığı kitapçık ve broşürleri de esnaflara vererek destek istedi.  Sanayi esnafların dilinden en iyi kendisinin anlayacağını ifade eden Aki, çocukluk yıllarından bu yana sanayinin içinde olduğunu söyledi. 

Ekonominin birinci halkasının esnaflar olduğuna vurgu yapan Aki, “Neler beklediğinizi iyi bildiğimiz için Muhammet başkanımız önderliğinde ilçe belediyesi anlamında beklentilerinize yanıt verecek projeler hazırladık. Bu projeler hayata geçtiğinde esnaflarımız daha çok rahat edecek. Sanayi demek bir ilin ekonomisinin can damarı demektir. Sizlerin işi olduğu zaman vatandaşların da yüzü güler. Ekonominin birinci halkası sizlersiniz. Bizlerin görevi ve sizlerin önün açmaktır. Bu anlamda belediyede birinci elden öneri ve beklentilerinizi aktarabileceğiniz bir isim orada sizler adına çalışıyor olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.