HALİL PEKDEMİR: BÖLGENİN EN BÜYÜK SPOR TESİSİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ

DENİZLİ SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 20.03.2024 - 14:39, Güncelleme: 20.03.2024 - 14:39 1095+ kez okundu.
 

HALİL PEKDEMİR: BÖLGENİN EN BÜYÜK SPOR TESİSİNİ İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin tam orta noktasına bölgenin en büyük spor tesisini kazandıracaklarını söyledi.
Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışının en şanslı adayı olarak değerlendirilen AK Partili Halil Pekdemir’in, seçim bölgesi için planlanan projelerinden birisi daha açıklandı. Bölgeyi yakından tanıyan sorun odaklı tespitler ile projelerini hazırlayan Pekdemir’in, şimdi de sporseverleri yakından ilgilendirecek ve sevindirecek Amatör Spor Kompleksi Projesi duyuruldu.   Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin bulunduğu bölgede yapılacak Amatör Sporlar Kompleksi içinde futbol sahaları, tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları, kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu gibi daha birçok spor alanı ile tam donanımlı ve kapsamlı olacak. Ayrıca birçok spor dalında hizmet verecek olan komplekste ücretsiz spor kursları düzenlenecek. Çok sayıda sporseverin yararlanacağı kompleks bölgenin en büyük spor tesislerinden biri olacak. Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in seçim bölgesinde hayata geçirmeyi planladığı Amatör Spor Kompleksi ile sporu tabana yaymak, yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına zemin hazırlamak, daha çok genci sporla buluşturmak ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayarak onları düzenli, bilinçli ve sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik etmek amaçlanıyor.  
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin tam orta noktasına bölgenin en büyük spor tesisini kazandıracaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışının en şanslı adayı olarak değerlendirilen AK Partili Halil Pekdemir’in, seçim bölgesi için planlanan projelerinden birisi daha açıklandı. Bölgeyi yakından tanıyan sorun odaklı tespitler ile projelerini hazırlayan Pekdemir’in, şimdi de sporseverleri yakından ilgilendirecek ve sevindirecek Amatör Spor Kompleksi Projesi duyuruldu.

 

Fatih, Anafartalar, Deliktaş, Aktepe, Cumhuriyet ve Karşıyaka Mahallelerinin bulunduğu bölgede yapılacak Amatör Sporlar Kompleksi içinde futbol sahaları, tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları, kapalı spor salonu ve olimpik yüzme havuzu gibi daha birçok spor alanı ile tam donanımlı ve kapsamlı olacak. Ayrıca birçok spor dalında hizmet verecek olan komplekste ücretsiz spor kursları düzenlenecek. Çok sayıda sporseverin yararlanacağı kompleks bölgenin en büyük spor tesislerinden biri olacak.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in seçim bölgesinde hayata geçirmeyi planladığı Amatör Spor Kompleksi ile sporu tabana yaymak, yeni yeteneklerin ortaya çıkmasına zemin hazırlamak, daha çok genci sporla buluşturmak ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayarak onları düzenli, bilinçli ve sağlıklı bir yaşam tarzına teşvik etmek amaçlanıyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.