Başkan İnamlık; “Atatürk’ün en büyük özelliği milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 09:58, Güncelleme: 10.11.2023 - 09:32 1486+ kez okundu.
 

Başkan İnamlık; “Atatürk’ün en büyük özelliği milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır”

Başkan İnamlık; “Atatürk’ün en büyük özelliği milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır”
DENİZLİ (İHA) – Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır” dedi.Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü olması dolayısıyla basın mesajı yayımladı. Başkan İnamlık mesajında; “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal ve istikbaline canı pahasına sahip çıkarak, bağımsızlık mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve Atamızın vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillerimize miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, millet olarak Atatürk’e, O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkmak hepimizin vazifesidir. Türkiye’nin İstiklal ve İstikbaline ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri bizlerde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz nesilden nesile aktarılacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Başkan İnamlık; “Atatürk’ün en büyük özelliği milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır”
DENİZLİ (İHA) – Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır” dedi.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü olması dolayısıyla basın mesajı yayımladı. Başkan İnamlık mesajında; “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal ve istikbaline canı pahasına sahip çıkarak, bağımsızlık mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve Atamızın vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillerimize miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, millet olarak Atatürk’e, O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkmak hepimizin vazifesidir. Türkiye’nin İstiklal ve İstikbaline ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri bizlerde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz nesilden nesile aktarılacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.