ŞENİZ DOĞAN HIZ KESMİYOR!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 10:53, Güncelleme: 21.01.2019 - 10:53 2944+ kez okundu.
 

ŞENİZ DOĞAN HIZ KESMİYOR!

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Avukat Şeniz Süzek Doğan, adaylığının kesinleşmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
  "Merkezefendi'de büyük değişim başlıyor" sloganı ile hızlı bir çıkış yapan Doğan, geride bıraktığımız hafta sonunda seçim ziyaretlerini sürdürdü.  Lösemi hastası olan ve haberinin duyulması ile Denizlileri hüzne boğan Öykü Arin için başlatılan kök hücre kampanyasına katılan Şeniz Süzek doğan, kampanyaya destek verdi. “Önceliğimiz çocuklardır” Cumartesi günü Çınar Kızılay Kan Bankasına giden Doğan, lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin için başlatılan kampanyaya kök hücre bağışında bulunarak destek verdi. CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan,  yaşam savaşı verenler için “Onlara yalnız ve çaresiz olmadıklarını göstermeliyiz” derken, göreve geldiklerinde önceliklerinin çocuklar olacağını vurguladı. DOĞAN: SİYASETE KADIN ELİ DEĞMELİ CHP’li Doğan’ın gün içinde bir başka ziyareti, Denizli Barosu ve Kadın Adayları Destekleme Derneği tarafından organize edilen, "Yerel Yönetimler Eğitimi" etkinliği oldu. Kadın meclis üyesi adayları ve muhtar adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Doğan, “Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir. Kadınlar toplumun her noktasında geleceğin inşa edicileri olmuşlardır. Bu süreçte kadın aday ve yönetici sayısının artarak, temsilde dengenin sağlanması gerekmektedir.” Dedi. GENÇ MESLEKTAŞINA DESTEK OLDU Av. Buse Bergamalı’nın Hukuk Bürosu açılışına katılan Doğan, hukuka güvenin azaldığı bir süreç yaşandığını belek, “Adalete güveni arttıracak, genç ve cesur avukatlara ihtiyacımız var. Genç meslektaşım Buse Bergamalı’nın bu süreçte ortaya koyacağı çalışmalarla, adaletin ve güvenin yeniden tesisi açısından önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Kendisine iş yaşantısında başarılar diliyorum” dedi. MİLLET İTTİFAKININ İLK TOPLANTISI Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda, Millet İttifakı’nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Şeniz Doğan, “Bugün Millet İttifakının Denizli’deki ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu ittifakın başarı ile sonuçlanacağına eminim. Ülkede iktidar olmanın yolu yerel iktidardan geçiyor ve yerelde iktidarı alacağımıza inanıyorum” dedi.
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Avukat Şeniz Süzek Doğan, adaylığının kesinleşmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

"Merkezefendi'de büyük değişim başlıyor" sloganı ile hızlı bir çıkış yapan Doğan, geride bıraktığımız hafta sonunda seçim ziyaretlerini sürdürdü. 

Lösemi hastası olan ve haberinin duyulması ile Denizlileri hüzne boğan Öykü Arin için başlatılan kök hücre kampanyasına katılan Şeniz Süzek doğan, kampanyaya destek verdi.

“Önceliğimiz çocuklardır”

Cumartesi günü Çınar Kızılay Kan Bankasına giden Doğan, lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin için başlatılan kampanyaya kök hücre bağışında bulunarak destek verdi. CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan,  yaşam savaşı verenler için “Onlara yalnız ve çaresiz olmadıklarını göstermeliyiz” derken, göreve geldiklerinde önceliklerinin çocuklar olacağını vurguladı.

DOĞAN: SİYASETE KADIN ELİ DEĞMELİ

CHP’li Doğan’ın gün içinde bir başka ziyareti, Denizli Barosu ve Kadın Adayları Destekleme Derneği tarafından organize edilen, "Yerel Yönetimler Eğitimi" etkinliği oldu. Kadın meclis üyesi adayları ve muhtar adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Doğan, “Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir. Kadınlar toplumun her noktasında geleceğin inşa edicileri olmuşlardır. Bu süreçte kadın aday ve yönetici sayısının artarak, temsilde dengenin sağlanması gerekmektedir.” Dedi.

GENÇ MESLEKTAŞINA DESTEK OLDU

Av. Buse Bergamalı’nın Hukuk Bürosu açılışına katılan Doğan, hukuka güvenin azaldığı bir süreç yaşandığını belek, “Adalete güveni arttıracak, genç ve cesur avukatlara ihtiyacımız var. Genç meslektaşım Buse Bergamalı’nın bu süreçte ortaya koyacağı çalışmalarla, adaletin ve güvenin yeniden tesisi açısından önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Kendisine iş yaşantısında başarılar diliyorum” dedi.

MİLLET İTTİFAKININ İLK TOPLANTISI

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda, Millet İttifakı’nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Şeniz Doğan, “Bugün Millet İttifakının Denizli’deki ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu ittifakın başarı ile sonuçlanacağına eminim. Ülkede iktidar olmanın yolu yerel iktidardan geçiyor ve yerelde iktidarı alacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.