SANCAR O İSİME TEPKİ GÖSTERDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 15:38, Güncelleme: 23.02.2019 - 15:42 3854+ kez okundu.
 

SANCAR O İSİME TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, AK Parti Baklan Belediye Meclis Üyesi adayı Habip Kızıltaşı’ın “Baklan’ı satsan 21 milyon etmez” sözlerine tepki gösterdi.
Kızıltaş’ın sözlerinin kabul edilemez olduğunu kaydeden Sancar; şu ifadeleri kullandı: “Kendisi iş insanı olduğu için anlaşılan o ki; Baklan’ı ticarethane, vatandaşları da müşteri sanıyor. Tıpkı bir arazi eksperi gibi aday olduğu ilçeye değer biçiyor. Unutmasın ki tıpkı Denizli’de olduğu gibi Baklan’da da tarımı ve çiftçiyi bitiren kendi zihniyetleri. Devleti manav açıp, işletecek hale düşüren kendi zihniyetleri. Baklan halkından özür dileyeceğine, alay edip dalga geçiyorlar. Bunun adı tek kelimeyle; çürümedir. AKP’nin çürümüş ve bitmiş politikalarının Baklan’da tezahür etmesine Baklan halkı izin vermeyecektir. Sayın Kızıltaş paraşütle geldiği Baklan’dan özür dilemelidir. Şunu da belirtmek istiyorum ki; Baklan satılık değildir, kimse Baklan’a fiyat biçmeye kalkmasın.” NE OLMUŞTU? Baklan’da Ak Parti’nin Belediye Meclis üyesi 1.sıra adayı olan Kızıltaş, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in de katıldığı toplantıya açıklamalarıyla gündeme oturdu. Kızıltaş, Ak Parti döneminde yapılan hizmetlere dikkat çekti. Kızıltaş, “DESKİ Baklan’a 21 milyon liralık yatırım yapmış. Baklan’ı satsak 21 milyon lira etmez” dedi. Bir partili tarafından kaydedilen görüntüler bir anda sosyal medyada gündem oldu. Kızıltaş’ın açıklamalarına Baklanlılardan büyük tepki geldi. 
CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, AK Parti Baklan Belediye Meclis Üyesi adayı Habip Kızıltaşı’ın “Baklan’ı satsan 21 milyon etmez” sözlerine tepki gösterdi.

Kızıltaş’ın sözlerinin kabul edilemez olduğunu kaydeden Sancar; şu ifadeleri kullandı: “Kendisi iş insanı olduğu için anlaşılan o ki; Baklan’ı ticarethane, vatandaşları da müşteri sanıyor. Tıpkı bir arazi eksperi gibi aday olduğu ilçeye değer biçiyor. Unutmasın ki tıpkı Denizli’de olduğu gibi Baklan’da da tarımı ve çiftçiyi bitiren kendi zihniyetleri. Devleti manav açıp, işletecek hale düşüren kendi zihniyetleri. Baklan halkından özür dileyeceğine, alay edip dalga geçiyorlar. Bunun adı tek kelimeyle; çürümedir. AKP’nin çürümüş ve bitmiş politikalarının Baklan’da tezahür etmesine Baklan halkı izin vermeyecektir. Sayın Kızıltaş paraşütle geldiği Baklan’dan özür dilemelidir. Şunu da belirtmek istiyorum ki; Baklan satılık değildir, kimse Baklan’a fiyat biçmeye kalkmasın.”

NE OLMUŞTU?

Baklan’da Ak Parti’nin Belediye Meclis üyesi 1.sıra adayı olan Kızıltaş, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in de katıldığı toplantıya açıklamalarıyla gündeme oturdu. Kızıltaş, Ak Parti döneminde yapılan hizmetlere dikkat çekti. Kızıltaş, “DESKİ Baklan’a 21 milyon liralık yatırım yapmış. Baklan’ı satsak 21 milyon lira etmez” dedi.

Bir partili tarafından kaydedilen görüntüler bir anda sosyal medyada gündem oldu. Kızıltaş’ın açıklamalarına Baklanlılardan büyük tepki geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.