SANCAR, ÇÖZÜM ARIYOR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 13:03, Güncelleme: 25.01.2019 - 13:03 3532+ kez okundu.
 

SANCAR, ÇÖZÜM ARIYOR

CHP’li Sancar: “Taksi çilesi sabırları taşırdı, vatandaş isyan ediyor.”
Çardak Hava Alanı’na yolcu taşıyan Pamukkale Taksi Kooperatifi’nin Hava Alanı içinden yolcu almasının yasaklanmasından ardından yolcular aylardır, taksiye binmek için yağmur çamur demeden 500 metreye yakın yürümek zorunda kalıyor. “TAKSİYE BİNMEK İÇİN 500 METRE YÜRÜYORLAR” Konuyla ilgili temaslarını sürdüren CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret ederek sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini aktardı. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan CHP’li Sancar, “Çardak Havaalanı’ndaki ulaşım çilesi aylardır çözülemedi. Yağmur çamur, kar kış demeden yolcular elinde valizleriyle 500 metreye yakın yol yürüyor. Uçak ile yolculuk yapmanın hiçbir konforu kalmamış, en hızlı ulaşım aracı en sıkıntılı ulaşım şekline dönüşmüştür” dedi. “İKİ HAFTA İÇERİSİNDE ÇÖZÜLECEK” Denizli Valisi’nin konuya yaklaşımının oldukça pozitif olduğunu da aktaran Sancar şu ifadeleri kullandı: “Sayın Vali konunun bir an önce çözülmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktardı. Ben konunun diğer muhatabı olan Devlet Hava İşleri Genel Müdürlüğü’ne de çağrıda bulunuyor ve Denizlimize yakışmayan bu görüntülerin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Yolcular kadar esnafımızda bu konudan mustarip. Umarım kısa sürede bu sorun çözülür ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alır.”
CHP’li Sancar: “Taksi çilesi sabırları taşırdı, vatandaş isyan ediyor.”

Çardak Hava Alanı’na yolcu taşıyan Pamukkale Taksi Kooperatifi’nin Hava Alanı içinden yolcu almasının yasaklanmasından ardından yolcular aylardır, taksiye binmek için yağmur çamur demeden 500 metreye yakın yürümek zorunda kalıyor.

“TAKSİYE BİNMEK İÇİN 500 METRE YÜRÜYORLAR”

Konuyla ilgili temaslarını sürdüren CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret ederek sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini aktardı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan CHP’li Sancar, “Çardak Havaalanı’ndaki ulaşım çilesi aylardır çözülemedi. Yağmur çamur, kar kış demeden yolcular elinde valizleriyle 500 metreye yakın yol yürüyor. Uçak ile yolculuk yapmanın hiçbir konforu kalmamış, en hızlı ulaşım aracı en sıkıntılı ulaşım şekline dönüşmüştür” dedi.

“İKİ HAFTA İÇERİSİNDE ÇÖZÜLECEK”

Denizli Valisi’nin konuya yaklaşımının oldukça pozitif olduğunu da aktaran Sancar şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Vali konunun bir an önce çözülmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktardı. Ben konunun diğer muhatabı olan Devlet Hava İşleri Genel Müdürlüğü’ne de çağrıda bulunuyor ve Denizlimize yakışmayan bu görüntülerin bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Yolcular kadar esnafımızda bu konudan mustarip. Umarım kısa sürede bu sorun çözülür ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.