DENİB Akademi’de E-İhracat stratejileri masaya yatırıldı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2024 - 18:43, Güncelleme: 04.01.2024 - 10:39 2534+ kez okundu.
 

DENİB Akademi’de E-İhracat stratejileri masaya yatırıldı

DENİB Akademi’de E-İhracat stratejileri masaya yatırıldı
DENİB Akademi’nin yapılandırma neticesinde oluşturulan Akademi Girişimci faaliyetleri çerçevesinde "E-İhracat Stratejileri" eğitim programı düzenlendi.DENİB Akademi’nin yeniden yapılandırılması neticesinde oluşturulan Akademi Girişimci faaliyetleri kapsamında Denizli İhracatçılar Birliği ve Akbank iş birliğinde "E-İhracat Stratejileri" eğitim programı Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binası’nda fiziki ve çevrim içi olarak düzenlendi.Programda eğitmenler Barış Yaşbala, Cenk Öncel, Fatma Kordu, Gökhan Erol, Hülya Ekici, Serhat Atik ve Serhat Yanık tarafından gerçekleştirilen ve 6 gün süren eğitim programında; e-ihracat-e-ticaret, hedef pazar analizi, gümrükleme, dijital pazarlama ve devlet destekleri gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.Özellikle e-ihracata yeni adım atan ya da başlamak isteyen girişimciler için dış ticaret süreçlerini anlamak adına oldukça faydalı olan eğitimde, etkin dijital stratejiler geliştirme ve uluslararası pazarlarda müşteri bulma ve müşteriyi elde tutma teknikleri detaylandırıldı. Soru-cevap bölümleriyle düzenlenen eğitim programı son buldu.
DENİB Akademi’de E-İhracat stratejileri masaya yatırıldı
DENİB Akademi’nin yapılandırma neticesinde oluşturulan Akademi Girişimci faaliyetleri çerçevesinde "E-İhracat Stratejileri" eğitim programı düzenlendi.
DENİB Akademi’nin yeniden yapılandırılması neticesinde oluşturulan Akademi Girişimci faaliyetleri kapsamında Denizli İhracatçılar Birliği ve Akbank iş birliğinde "E-İhracat Stratejileri" eğitim programı Denizli İhracatçılar Birliği Hizmet Binası’nda fiziki ve çevrim içi olarak düzenlendi.
Programda eğitmenler Barış Yaşbala, Cenk Öncel, Fatma Kordu, Gökhan Erol, Hülya Ekici, Serhat Atik ve Serhat Yanık tarafından gerçekleştirilen ve 6 gün süren eğitim programında; e-ihracat-e-ticaret, hedef pazar analizi, gümrükleme, dijital pazarlama ve devlet destekleri gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.
Özellikle e-ihracata yeni adım atan ya da başlamak isteyen girişimciler için dış ticaret süreçlerini anlamak adına oldukça faydalı olan eğitimde, etkin dijital stratejiler geliştirme ve uluslararası pazarlarda müşteri bulma ve müşteriyi elde tutma teknikleri detaylandırıldı. Soru-cevap bölümleriyle düzenlenen eğitim programı son buldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.