Üniversitelilere e-ticaret ve e-ihracatın fırsatları anlatıldı

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2023 - 09:05, Güncelleme: 30.12.2023 - 08:44 1219+ kez okundu.
 

Üniversitelilere e-ticaret ve e-ihracatın fırsatları anlatıldı

Üniversitelilere e-ticaret ve e-ihracatın fırsatları anlatıldı
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü tarafından bölüm öğrencilerine yönelik ‘E-Ticaret ve E-İhracat’ta Kariyer Fırsatları Eğitimi’ düzenlendi.Honaz MYO Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Ali Akkuş e-ticaret sektöründe; dijital pazarlama uzmanı, içerik yöneticisi, e-ticaret yöneticisi, müşteri hizmetleri temsilcisi, ürün yöneticisi, veri analisti, seo uzmanı, web geliştirici, sosyal medya yöneticisi, pazar araştırması analisti gibi kariyer fırsatlarının olduğunu belirterek, öğrencilerin bu alanlarda kendilerini yetiştirmesinin önemli olduğunu söyledi. E-ticarette en çok kullanılan pazarların; Amazon, Ebay, Etsy ve Walmart olduğunu, her birinin farklı çalışma prosedürleri ve sistemleri olduğunu belirtti.Konferansın sonunda, Honaz MYO Pazarlama ve Reklamcılık Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Melda Gölemezli dijital pazarlama, e-ticaret ve e-ihracatın son yıllarda daha da önem kazandığını, bölüm programlarında e-ticaret, dijital kampanyalar, Sosyal Medya ve dijital kampanyalar gibi derslerin bulunduğunu ve bu derslerin sektör denetimiyle desteklenmesinin bölüm öğrencilerine değer kattığını belirterek, konuşmacı Ali Akkuş’a katkıları için teşekkür etti.Programın sonunda ise Honaz MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aytekin Çermik, Ali Akkuş’a teşekkür belgesi ve hediyesini takdim etti.
Üniversitelilere e-ticaret ve e-ihracatın fırsatları anlatıldı
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü tarafından bölüm öğrencilerine yönelik ‘E-Ticaret ve E-İhracat’ta Kariyer Fırsatları Eğitimi’ düzenlendi.

Honaz MYO Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Ali Akkuş e-ticaret sektöründe; dijital pazarlama uzmanı, içerik yöneticisi, e-ticaret yöneticisi, müşteri hizmetleri temsilcisi, ürün yöneticisi, veri analisti, seo uzmanı, web geliştirici, sosyal medya yöneticisi, pazar araştırması analisti gibi kariyer fırsatlarının olduğunu belirterek, öğrencilerin bu alanlarda kendilerini yetiştirmesinin önemli olduğunu söyledi. E-ticarette en çok kullanılan pazarların; Amazon, Ebay, Etsy ve Walmart olduğunu, her birinin farklı çalışma prosedürleri ve sistemleri olduğunu belirtti.

Konferansın sonunda, Honaz MYO Pazarlama ve Reklamcılık Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Melda Gölemezli dijital pazarlama, e-ticaret ve e-ihracatın son yıllarda daha da önem kazandığını, bölüm programlarında e-ticaret, dijital kampanyalar, Sosyal Medya ve dijital kampanyalar gibi derslerin bulunduğunu ve bu derslerin sektör denetimiyle desteklenmesinin bölüm öğrencilerine değer kattığını belirterek, konuşmacı Ali Akkuş’a katkıları için teşekkür etti.

Programın sonunda ise Honaz MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aytekin Çermik, Ali Akkuş’a teşekkür belgesi ve hediyesini takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.