Ekrem Başer'in Ali Marım'a Yaptığı Sıra Dışı Ziyaretin Hikayesi Ortaya Çıktı!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.03.2024 - 12:21, Güncelleme: 02.03.2024 - 12:21 1961 kez okundu.
 

Ekrem Başer'in Ali Marım'a Yaptığı Sıra Dışı Ziyaretin Hikayesi Ortaya Çıktı!

Cumhur İttifakı'nın genç ve dikkat çeken adayı Ekrem Başer, seçim kampanyasının hemen başında, CHP'nin Denizli'de saygın isimlerinden Ali Marım'ı ofisinde ziyaret ederek dikkatleri üzerine çekti. Bu ziyaretin ardında, 1989 yılına kadar uzanan etkileyici bir hikaye bulunduğu anlaşıldı.
BU ZİYARET SES GETİRMİŞTİ Ekrem Başer'in seçim kampanyası sırasında yaptığı ziyaretler arasında, biri özellikle dikkat çekti. Bu ziyaret, Denizli'nin 1989-1999 yılları arasındaki belediye başkanı, CHP'nin önde gelen isimlerinden Ali Marım'a yapıldı. Marım, özellikle görevinin ilk döneminde gerçekleştirdiği çalışmalarla hafızalarda yer etmiş bir Denizli siyaseti için önemli bir figür. 35 YILLIK BİR DÖNÜŞ! 5 Şubat 2024 tarihinde, Ekrem Başer'in bir sosyal medya paylaşımı siyasi kulislerde geniş yankı buldu. Genç siyasetçi, Ali Marım'ı ofisinde ziyaret etmiş, bu ziyaret, seçim kampanyasının önemli bir adımı olarak kaydedilmişti. Ancak Başer'in bu ziyaretinin ardında, Denizli'nin belki de ilk defa duyacağı çok özel bir anı yatıyordu. Ekrem Başer, Ali Marım'ın SHP'den Denizli Belediye Başkan adayı olduğu dönemde, ilk ev ziyaretlerinden birinin dedesi Ekrem Başer'in Sırrakapılar Mahallesi'ndeki evine yapıldığını belirtti. Ali Marım bu hikayeyi doğruladı. Başer, aday gösterilince, 35 yıl sonra Marım'ı ziyaret ederek bir başlangıcın iadesini gerçekleştirmiş oldu ALİ MARIM: "BU ZİYARET BENİ ÇOK MUTLU ETTİ VE GURURLANDIRDI" Ali Marım, aday olduğu ilk seferde seçim çalışmalarına Sırrakapılar Mahallesi'nde başladıklarını ve bu başlangıcın dede Ekrem Başer'in evinde gerçekleştiğini belirtti. Yıllar sonra torununun kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. "Ekrem kardeşimin bu ziyareti beni gururlandırdı" dedi. MARIM, 94 SEÇİMLERİNE DE AYNI EVDE BAŞLADI  Ali Marım, 1994 seçimlerine CHP adayı olarak katıldığında, uğur getirdiğine inandığı için yine ilk ziyaretlerinden birini dede Ekrem Başer'in evine yapmıştı. Bu ziyaret, Marım'a o seçimlerde de şans getirdi ve kazanan isim oldu. EKREM BAŞER: "UMARIM SİZ DE BANA ŞANS GETİRİRSİNİZ!"  Ali Marım belediye başkanı seçildiğinde henüz 6 yaşında olan Ekrem Başer, yıllar sonra siyasete atıldı ve Ak Parti'den Merkezefendi Belediye Başkan adayı oldu. Aile, Ali Marım ile ilgili bu anıyı unutmadı. Ekrem Başer, adaylık süreci resmiyet kazandıktan sonra ilk iş olarak Ali Marım'ı ziyaret etti ve "Umarım dedem gibi siz de bana şans getirir ve bir sonraki dönemde ilk ziyaretlerimden birini yine size yaparım" dedi.
Cumhur İttifakı'nın genç ve dikkat çeken adayı Ekrem Başer, seçim kampanyasının hemen başında, CHP'nin Denizli'de saygın isimlerinden Ali Marım'ı ofisinde ziyaret ederek dikkatleri üzerine çekti. Bu ziyaretin ardında, 1989 yılına kadar uzanan etkileyici bir hikaye bulunduğu anlaşıldı.

BU ZİYARET SES GETİRMİŞTİ

Ekrem Başer'in seçim kampanyası sırasında yaptığı ziyaretler arasında, biri özellikle dikkat çekti. Bu ziyaret, Denizli'nin 1989-1999 yılları arasındaki belediye başkanı, CHP'nin önde gelen isimlerinden Ali Marım'a yapıldı. Marım, özellikle görevinin ilk döneminde gerçekleştirdiği çalışmalarla hafızalarda yer etmiş bir Denizli siyaseti için önemli bir figür.

35 YILLIK BİR DÖNÜŞ!

5 Şubat 2024 tarihinde, Ekrem Başer'in bir sosyal medya paylaşımı siyasi kulislerde geniş yankı buldu. Genç siyasetçi, Ali Marım'ı ofisinde ziyaret etmiş, bu ziyaret, seçim kampanyasının önemli bir adımı olarak kaydedilmişti. Ancak Başer'in bu ziyaretinin ardında, Denizli'nin belki de ilk defa duyacağı çok özel bir anı yatıyordu. Ekrem Başer, Ali Marım'ın SHP'den Denizli Belediye Başkan adayı olduğu dönemde, ilk ev ziyaretlerinden birinin dedesi Ekrem Başer'in Sırrakapılar Mahallesi'ndeki evine yapıldığını belirtti. Ali Marım bu hikayeyi doğruladı. Başer, aday gösterilince, 35 yıl sonra Marım'ı ziyaret ederek bir başlangıcın iadesini gerçekleştirmiş oldu

ALİ MARIM: "BU ZİYARET BENİ ÇOK MUTLU ETTİ VE GURURLANDIRDI"

Ali Marım, aday olduğu ilk seferde seçim çalışmalarına Sırrakapılar Mahallesi'nde başladıklarını ve bu başlangıcın dede Ekrem Başer'in evinde gerçekleştiğini belirtti. Yıllar sonra torununun kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. "Ekrem kardeşimin bu ziyareti beni gururlandırdı" dedi.

MARIM, 94 SEÇİMLERİNE DE AYNI EVDE BAŞLADI 

Ali Marım, 1994 seçimlerine CHP adayı olarak katıldığında, uğur getirdiğine inandığı için yine ilk ziyaretlerinden birini dede Ekrem Başer'in evine yapmıştı. Bu ziyaret, Marım'a o seçimlerde de şans getirdi ve kazanan isim oldu.

EKREM BAŞER: "UMARIM SİZ DE BANA ŞANS GETİRİRSİNİZ!" 

Ali Marım belediye başkanı seçildiğinde henüz 6 yaşında olan Ekrem Başer, yıllar sonra siyasete atıldı ve Ak Parti'den Merkezefendi Belediye Başkan adayı oldu. Aile, Ali Marım ile ilgili bu anıyı unutmadı. Ekrem Başer, adaylık süreci resmiyet kazandıktan sonra ilk iş olarak Ali Marım'ı ziyaret etti ve "Umarım dedem gibi siz de bana şans getirir ve bir sonraki dönemde ilk ziyaretlerimden birini yine size yaparım" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.