POLİS KASADAKİ LEKELERDEN ŞÜPHELENİP DURDURDU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2019 - 15:37, Güncelleme: 28.03.2019 - 15:54 4162+ kez okundu.
 

POLİS KASADAKİ LEKELERDEN ŞÜPHELENİP DURDURDU

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde Kaçak/Sahte Alkol ve Akaryakıt Kaçakçılığı başta olmak üzere her türlü kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli'de  Akaryakıt Kaçakçılığı’nın ve yasadışı yollarla her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla operasyonel çalışmalara başlanıldı. Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde Denizli'de her türlü kaçak akaryakıt satışının önlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.Şüpheli olarak tespit edilen bir araç içerisinde yapılan kontrollerde  aracın tekerlerinin basık olduğu üzerinde fazla yük olduğu dingillerinin normalinden daha aşağıda ve aracın kasa kısmında siyah ve kahverengi lekelerin olduğu tespit edildi.Yapılan kontrollerde araç içerisinde 2 adet 1.000 litre kapasiteli plastik tank ve 4 adet her biri 200 litre kapasiteli metal variller içerisinde toplam 3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt bulundu. KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince son 1 ay içerisinde ilimizde her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi ve kaçak ürünlerin satışı yapmak isteyen şüpheli şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda toplam; -3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt, -1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek bulunarak el konuldu. Operasyonlar neticesinde yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.  
Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde Kaçak/Sahte Alkol ve Akaryakıt Kaçakçılığı başta olmak üzere her türlü kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli'de  Akaryakıt Kaçakçılığı’nın ve yasadışı yollarla her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla operasyonel çalışmalara başlanıldı.

Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde Denizli'de her türlü kaçak akaryakıt satışının önlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.Şüpheli olarak tespit edilen bir araç içerisinde yapılan kontrollerde  aracın tekerlerinin basık olduğu üzerinde fazla yük olduğu dingillerinin normalinden daha aşağıda ve aracın kasa kısmında siyah ve kahverengi lekelerin olduğu tespit edildi.Yapılan kontrollerde araç içerisinde 2 adet 1.000 litre kapasiteli plastik tank ve 4 adet her biri 200 litre kapasiteli metal variller içerisinde toplam 3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt bulundu.

KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince son 1 ay içerisinde ilimizde her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi ve kaçak ürünlerin satışı yapmak isteyen şüpheli şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda toplam;

-3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt,

-1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek bulunarak el konuldu.

Operasyonlar neticesinde yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.