OP. DR. HASAN DOĞAN, EDEBİYAT TUTKUNLARIYLA İMZA GÜNÜNDE BULUŞUYOR

DENİZLİ GÜNCEL 02.11.2023 - 20:51, Güncelleme: 02.11.2023 - 20:51 1749+ kez okundu.
 

OP. DR. HASAN DOĞAN, EDEBİYAT TUTKUNLARIYLA İMZA GÜNÜNDE BULUŞUYOR

Türkiye'nin En Büyük Kitap Fuarı'nda Doktor ve Yazar Hasan Doğan, Okurlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor
Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, edebiyatseverler için büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Op. Dr. Hasan Doğan, "Acı Bal" ve "Dağlar Kuşlara Kalsın" adlı iki romanı ile "Balık Sırtı" adını taşıyan şiir kitabıyla, fuar etkinlikleri kapsamında 4 Kasım 2023 Cumartesi günü kitaplarını imzalayacak ve okurlarıyla buluşacak. İmza Günü Detayları Hasan Doğan, İstanbul Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar Merkezi'nde bulunan 10. Salonda, 1016 ve 1017 numaralı "İkinci Adam Yayınları" standında okurlarıyla buluşacak. İmza günü etkinliği, saat 17:00 ile 19:00 arasında gerçekleşecek. Yazar, okurlarıyla sohbet etmek, kitaplarını imzalamak ve kitaplarının hikâyeleri hakkında soruları yanıtlamak için hazır olacak. Hasan Doğan, “Sizleri, ışık ve sevginin etrafında dolaştığı, hayallerimizin gerçeğe dönüştüğü bir buluşmaya davet etmek istiyorum. Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda gerçekleşecek olan imza günümde birlikte olmayı içtenlikle arzuluyorum. Hepiniz benim için çok özel olan bu buluşmaya davetlisiniz” sözleriyle edebiyat tutkunlarını ve İstanbul’daki tüm dostlarını bu özel etkinliğe davet etti. Hasan Doğan Kimdir? 1962 yılında Kayseri ili Sarız İlçesinde, altı çocuklu bir ailenin birinci çocuğu olarak doğdu. İlköğrenimini Pınarbaşı Melikgazi İlkokulu'nda tamamladı. Orta ve Lise eğitimini Devlet Parasız Yatılı olarak İnebolu da, Kayseri Atatürk Lisesi ve Pınarbaşı Lisesi'nde tamamladı. 1982 yılında Gazi Üniversitesi Tıp fakültesini kazandı. 1988’de Tıp Doktoru olarak mezun oldu. 1993 de Ankara Numune Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde ihtisasa başladı. 1997 de operatör doktor unvanı aldı. Klasik tıp ve tamamlayıcı tıbbı kendi branşı olan Ortopedik hastalıklarda kombine kullanmaya özen göstererek hastanın iyileşmesi ilkesini temel kaygısı olarak gören Doğan, halen çalışmalarına Denizli’deki kliniğinde devam etmektedir. Proloterapi, nöralterapi, homeopati, ozon tedavisi, postüroloji gibi tamamlayıcı tıp alanlarında pek çok başarılı çalışmada imzası bulunan Hasan Doğan, bu disiplinler üzerine pek çok kitap ve bilimsel makale yayınlamıştır. Özellikle proloterapi alanında çalışmalarını yoğunlaştıran Doktor Doğan, Denizli’de ve yurt çapında verdiği eğitimlerle 4 binin üzerinde hekimin bu alanda kendilerini geliştirmelerine destek olmuştur.
Türkiye'nin En Büyük Kitap Fuarı'nda Doktor ve Yazar Hasan Doğan, Okurlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor

Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, edebiyatseverler için büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Op. Dr. Hasan Doğan, "Acı Bal" ve "Dağlar Kuşlara Kalsın" adlı iki romanı ile "Balık Sırtı" adını taşıyan şiir kitabıyla, fuar etkinlikleri kapsamında 4 Kasım 2023 Cumartesi günü kitaplarını imzalayacak ve okurlarıyla buluşacak.

İmza Günü Detayları

Hasan Doğan, İstanbul Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar Merkezi'nde bulunan 10. Salonda, 1016 ve 1017 numaralı "İkinci Adam Yayınları" standında okurlarıyla buluşacak. İmza günü etkinliği, saat 17:00 ile 19:00 arasında gerçekleşecek. Yazar, okurlarıyla sohbet etmek, kitaplarını imzalamak ve kitaplarının hikâyeleri hakkında soruları yanıtlamak için hazır olacak.

Hasan Doğan, “Sizleri, ışık ve sevginin etrafında dolaştığı, hayallerimizin gerçeğe dönüştüğü bir buluşmaya davet etmek istiyorum. Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda gerçekleşecek olan imza günümde birlikte olmayı içtenlikle arzuluyorum. Hepiniz benim için çok özel olan bu buluşmaya davetlisiniz” sözleriyle edebiyat tutkunlarını ve İstanbul’daki tüm dostlarını bu özel etkinliğe davet etti.

Hasan Doğan Kimdir?

1962 yılında Kayseri ili Sarız İlçesinde, altı çocuklu bir ailenin birinci çocuğu olarak doğdu. İlköğrenimini Pınarbaşı Melikgazi İlkokulu'nda tamamladı. Orta ve Lise eğitimini Devlet Parasız Yatılı olarak İnebolu da, Kayseri Atatürk Lisesi ve Pınarbaşı Lisesi'nde tamamladı.

1982 yılında Gazi Üniversitesi Tıp fakültesini kazandı. 1988’de Tıp Doktoru olarak mezun oldu. 1993 de Ankara Numune Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde ihtisasa başladı. 1997 de operatör doktor unvanı aldı.

Klasik tıp ve tamamlayıcı tıbbı kendi branşı olan Ortopedik hastalıklarda kombine kullanmaya özen göstererek hastanın iyileşmesi ilkesini temel kaygısı olarak gören Doğan, halen çalışmalarına Denizli’deki kliniğinde devam etmektedir.

Proloterapi, nöralterapi, homeopati, ozon tedavisi, postüroloji gibi tamamlayıcı tıp alanlarında pek çok başarılı çalışmada imzası bulunan Hasan Doğan, bu disiplinler üzerine pek çok kitap ve bilimsel makale yayınlamıştır. Özellikle proloterapi alanında çalışmalarını yoğunlaştıran Doktor Doğan, Denizli’de ve yurt çapında verdiği eğitimlerle 4 binin üzerinde hekimin bu alanda kendilerini geliştirmelerine destek olmuştur.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.