PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 11:35, Güncelleme: 23.03.2019 - 11:45 3868+ kez okundu.
 

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, sıcaklıklarda düşüş yaşanacak.
Hafta sonu dışarıda vakit geçirmek için plan yapan vatandaşların dikkatli olmaları gerekirken, Denizli’de Cumartesi ve Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Denizli’de 23 Mart Cumartesi’den itibaren sıcaklıklar düşüş gösterecek. Denizli’de hava sıcaklığı ise Cumartesi günü en düşük 8° en yüksek 20° olacak, Pazar günü ise  en düşük 5° en yüksek 14° derece hissedilecek. Salı günü hava sıcaklıkları yine artacak olsada çarşamba günü sıcak hava yerini yağmurlu havaya bırakacak.  ÇİFTCİLERE ZİRAİ DON UYARISI  Meteoroloji verilene göre bölgede yarın(24 Mart’ı 25 Mart’a bağlayan) gece lokal bölgelerde yüksek zirai don bekleniyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü 5 gecelik zirai don risk tahmin haritasını yayınladı. Müdürlüğün internet sitesinden yayınlanan uyarıya göre Denizli’de 2 gece zirai don etkili olacak. Meteoroloji verilerine göre 23 Mart’ı 24 Mart’a bağlayan yani bu gece hafif ve orta kuvvette zirai don bekleniyor. YARIN GECEYE DİKKAT Gündüz hava sıcaklığının 6 derece birden düşeceği yarın ise gece saatlerinde lokal olarak kimi bölgelerde kuvvetli don bekleniyor. Don olayının Çameli-Acıpayam, Tavas ve Kale’nin bir bölümü ve Çal-Baklan-Bekilli bölgelerinde orta kuvvette ve kuvvetli don olayı bekleniyor. Meteoroloji, çiftçilere zirai don konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı. İŞTE DENİZLİ'NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, sıcaklıklarda düşüş yaşanacak.

Hafta sonu dışarıda vakit geçirmek için plan yapan vatandaşların dikkatli olmaları gerekirken, Denizli’de Cumartesi ve Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Denizli’de 23 Mart Cumartesi’den itibaren sıcaklıklar düşüş gösterecek. Denizli’de hava sıcaklığı ise Cumartesi günü en düşük 8° en yüksek 20° olacak, Pazar günü ise  en düşük 5° en yüksek 14° derece hissedilecek.

Salı günü hava sıcaklıkları yine artacak olsada çarşamba günü sıcak hava yerini yağmurlu havaya bırakacak. 

ÇİFTCİLERE ZİRAİ DON UYARISI 

Meteoroloji verilene göre bölgede yarın(24 Mart’ı 25 Mart’a bağlayan) gece lokal bölgelerde yüksek zirai don bekleniyor. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü 5 gecelik zirai don risk tahmin haritasını yayınladı. Müdürlüğün internet sitesinden yayınlanan uyarıya göre Denizli’de 2 gece zirai don etkili olacak. Meteoroloji verilerine göre 23 Mart’ı 24 Mart’a bağlayan yani bu gece hafif ve orta kuvvette zirai don bekleniyor.

YARIN GECEYE DİKKAT

Gündüz hava sıcaklığının 6 derece birden düşeceği yarın ise gece saatlerinde lokal olarak kimi bölgelerde kuvvetli don bekleniyor. Don olayının Çameli-Acıpayam, Tavas ve Kale’nin bir bölümü ve Çal-Baklan-Bekilli bölgelerinde orta kuvvette ve kuvvetli don olayı bekleniyor. Meteoroloji, çiftçilere zirai don konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İŞTE DENİZLİ'NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.