PAÜ Hayal Perdesi Oyuncularından 2 Gösterim Birden

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 16:51, Güncelleme: 29.03.2019 - 16:51 3868+ kez okundu.
 

PAÜ Hayal Perdesi Oyuncularından 2 Gösterim Birden

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ekibi 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ‘Yalancı’adlı tiyatro oyununu iki gösterim olarak sahneledi.
PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi Ana Salon’da sahnelenen “Yalancı” adlı komedi türündeki oyunda Napoli’den Venedik’e gelen Lelio’nun yaşadığı yalanlarla dolu öyküsüne değinilmekte veyalanların kıskacındaki hayatlara, efendisinden kölesine, gelenekselciden aşığına, yalanların içinde doğrunun arayışına uzanan bir hikâye anlatılmakta. Oyunun ilk gösterimi Dr.Necdet Durmuş Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti. Oyunun ikinci gösteriminin sonunda PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları ekibi adına yaptığı teşekkür konuşmasında Veli Çetin şunları ifade etti: ‘‘Oyunun hazırlık aşamasından sahnelendiği güne kadar destekte bulunanbaşta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağolmak üzere, oyun süresince bizlerden katkılarını hiç esirgemeyen PAÜ Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Fatih Mehmet Demir’e ve tüm SKS çalışanlarına, danışman hocamız Sayın Doç. Dr. Zeha Yakar’a teşekkürlerimizi sunarız.’’
Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ekibi 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ‘Yalancı’adlı tiyatro oyununu iki gösterim olarak sahneledi.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi Ana Salon’da sahnelenen “Yalancı” adlı komedi türündeki oyunda Napoli’den Venedik’e gelen Lelio’nun yaşadığı yalanlarla dolu öyküsüne değinilmekte veyalanların kıskacındaki hayatlara, efendisinden kölesine, gelenekselciden aşığına, yalanların içinde doğrunun arayışına uzanan bir hikâye anlatılmakta. Oyunun ilk gösterimi Dr.Necdet Durmuş Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Oyunun ikinci gösteriminin sonunda PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları ekibi adına yaptığı teşekkür konuşmasında Veli Çetin şunları ifade etti: ‘‘Oyunun hazırlık aşamasından sahnelendiği güne kadar destekte bulunanbaşta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağolmak üzere, oyun süresince bizlerden katkılarını hiç esirgemeyen PAÜ Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Fatih Mehmet Demir’e ve tüm SKS çalışanlarına, danışman hocamız Sayın Doç. Dr. Zeha Yakar’a teşekkürlerimizi sunarız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.