Kontrolden çıkan 3 araç çarpıştı: 4 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2023 - 12:20, Güncelleme: 03.12.2023 - 11:15 1033+ kez okundu.
 

Kontrolden çıkan 3 araç çarpıştı: 4 yaralı

Kontrolden çıkan 3 araç çarpıştı: 4 yaralı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gece geç saatler kontrolden çıkan 3 aracın bir birine çarpışması sonucu meydan gelen kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yolda seyir halinde ilerleyen 3 otomobil, kontrolden çıkması sonucu bir birine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobillerden 2 tanesi yol kenarına savrulurken, diğeri takla atıp ters döndü. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralı 4 kişiye yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Trafik ekibi, güzergahta herhangi bir kazanın meydana gelmemesi için geniş bir önlem aldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kontrolden çıkan 3 araç çarpıştı: 4 yaralı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gece geç saatler kontrolden çıkan 3 aracın bir birine çarpışması sonucu meydan gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yolda seyir halinde ilerleyen 3 otomobil, kontrolden çıkması sonucu bir birine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobillerden 2 tanesi yol kenarına savrulurken, diğeri takla atıp ters döndü. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralı 4 kişiye yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Trafik ekibi, güzergahta herhangi bir kazanın meydana gelmemesi için geniş bir önlem aldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.