PAÜ’den Bez Çanta Kullanımına Destek

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 16:50, Güncelleme: 28.01.2019 - 16:50 4163+ kez okundu.
 

PAÜ’den Bez Çanta Kullanımına Destek

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından gün geçtikçe artan çevre kirliliğinin önüne geçmek ve plastik poşet kullanımı yerine doğa dostu bez çanta kullanılmasına teşvik amaçlı bir proje başlatıldı.
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ öncülüğünde PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürlüğü tarafından başlatılan projede hem tekstil artıkları değerlendirilmesi hem de çevre dostu bez çanta kullanımına yönelik farkındalık yaratılması amaçlandı. Projenin ilk adımında PAÜ Hastanelerinin kantinlerinde başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürü Doç. Dr. İlyas Çelik’ın katılımıyla vatandaşlara ve üniversite çalışanlarına doğa dostlu bez çanta dağıtıldı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, proje kapsamında doğa dostu bez çantalardan PAÜ Yönetim Kurulu Üyelerine ve PAÜ Senatosu Üyelerine takdim etti. Rektör Bağ başlatılan proje ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘‘Üniversitemizde yapılan fiziki ve teknik iyileştirme çalışmalarımızın yanında bu tür sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerine her zaman destek vermekteyiz. Bugün bu sosyal sorumluluk projelerimizden birini daha Pamukkale Üniversitesi adına hayata geçirmenin mutluluğu ve memnuniyeti içerisindeyiz. Hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de tekstil artıklarını değerlendirmek ve doğa dostu bez çanta kullanımına yönelik farkındalığı artırmak amacıyla başlattığımız bu projemizde başta PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürü Doç. Dr. İlyas Çelik ve tekstil artıklarının temini konusunda Türemen Tekstil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Proje kapsamında çeşitli renklerde hazırlanan ‘‘Gelecek Nesillere Yaşanabilir Bir Dünya Bırakalım’’ sloganıyla PAÜ logolu doğa dostu bez çantalar ücretsiz olarak PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürlüğü bünyesindeki tüm fakülte kantinlerinden temin edilebilecek
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından gün geçtikçe artan çevre kirliliğinin önüne geçmek ve plastik poşet kullanımı yerine doğa dostu bez çanta kullanılmasına teşvik amaçlı bir proje başlatıldı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ öncülüğünde PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürlüğü tarafından başlatılan projede hem tekstil artıkları değerlendirilmesi hem de çevre dostu bez çanta kullanımına yönelik farkındalık yaratılması amaçlandı. Projenin ilk adımında PAÜ Hastanelerinin kantinlerinde başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürü Doç. Dr. İlyas Çelik’ın katılımıyla vatandaşlara ve üniversite çalışanlarına doğa dostlu bez çanta dağıtıldı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, proje kapsamında doğa dostu bez çantalardan PAÜ Yönetim Kurulu Üyelerine ve PAÜ Senatosu Üyelerine takdim etti.

Rektör Bağ başlatılan proje ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘‘Üniversitemizde yapılan fiziki ve teknik iyileştirme çalışmalarımızın yanında bu tür sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerine her zaman destek vermekteyiz. Bugün bu sosyal sorumluluk projelerimizden birini daha Pamukkale Üniversitesi adına hayata geçirmenin mutluluğu ve memnuniyeti içerisindeyiz. Hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de tekstil artıklarını değerlendirmek ve doğa dostu bez çanta kullanımına yönelik farkındalığı artırmak amacıyla başlattığımız bu projemizde başta PAÜ Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürü Doç. Dr. İlyas Çelik ve tekstil artıklarının temini konusunda Türemen Tekstil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’

Proje kapsamında çeşitli renklerde hazırlanan ‘‘Gelecek Nesillere Yaşanabilir Bir Dünya Bırakalım’’ sloganıyla PAÜ logolu doğa dostu bez çantalar ücretsiz olarak PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesi Müdürlüğü bünyesindeki tüm fakülte kantinlerinden temin edilebilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.