PAÜ’de Bayramlaşma Sevinci

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2018 - 10:00, Güncelleme: 18.08.2018 - 10:00 4000+ kez okundu.
 

PAÜ’de Bayramlaşma Sevinci

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Yönetimi Üyeleri törene katılım gösteren çok sayıda akademisyen ve idari personel ile bayramlaşarak, iyi dilek ve temennilerde bulundu. Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Binası’nın giriş katındaki fuaye alanında çeşitli ikramlar eşliğinde gerçekleşen törene katılanlarla bayramlaşan Rektör Bağ, ayrıca katılım gösteren Pamukkale Üniversitesi mensupları ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Yönetimi Üyeleri törene katılım gösteren çok sayıda akademisyen ve idari personel ile bayramlaşarak, iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük Binası’nın giriş katındaki fuaye alanında çeşitli ikramlar eşliğinde gerçekleşen törene katılanlarla bayramlaşan Rektör Bağ, ayrıca katılım gösteren Pamukkale Üniversitesi mensupları ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.