"Pamukkale’ye kaç kişiyi getirdin diye sorarlar insana”

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2019 - 11:56, Güncelleme: 25.03.2019 - 11:56 3560+ kez okundu.
 

"Pamukkale’ye kaç kişiyi getirdin diye sorarlar insana”

Millet ittifakı Pamukkale belediye başkan adayı Ahmet Divarcı; Pamukkale belediyesi olarak kaç kişiyi şehir dışına götürdüğümüzü değil kaç kişiyi Denizli’ye getirdiğimizle övünmek için bu yola çıktık “ dedi.
Pamukkale Belediyesi olarak önceliklerinin götüren değil getiren belediyecilik olduğunun belirten Ahmet Divarcı; “Her yıl binlerce kişinin, Türkiye’nin çeşitli illerini görmesi güzel bir çalışma . Ancak eksik ve yetersiz bir çalışma. Ülkemizin tarihi ve turistik yerlerine binlerce kişiyi götürmek tek başına övünülecek bir şey değil. Bir dünya markası Pamukkale’ye kaç kişiyi getirdin diye sorarlar insana” dedi. Denizlililerin birçoğunun Pamukkale'ye uzaktan baktığını kaydeden Divarcı, “Her belediye Türkiye’nin belediyesidir ancak, neden sen yalnızca götürüyorsun da getirmiyorsun kardeşim, Denizli’nin Pamukkale’nin esnafı başka ülke vatandaşı mı ? senin önceliğin kendi kentinin  esnafını , köylüsünü, sanayicisini korumak değil mi ?  Esnafa iki liralık fazladan alışveriş imkanı sağlasan neden kötü? Bugün siftah yapmadan  kepenk kapatan insanlara , kent dışından gelen iki müşteri sağlamak senin sorunun olmuyorsa, senin sorunun nedir? Sadece inşaat mı, sadece reklam mı ?  Biz Pamukkale belediyesini kazandığımızda, götüren değil, binlerce –on binlerce insanı  kentimize getiren bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu.  
Millet ittifakı Pamukkale belediye başkan adayı Ahmet Divarcı; Pamukkale belediyesi olarak kaç kişiyi şehir dışına götürdüğümüzü değil kaç kişiyi Denizli’ye getirdiğimizle övünmek için bu yola çıktık “ dedi.

Pamukkale Belediyesi olarak önceliklerinin götüren değil getiren belediyecilik olduğunun belirten Ahmet Divarcı; “Her yıl binlerce kişinin, Türkiye’nin çeşitli illerini görmesi güzel bir çalışma . Ancak eksik ve yetersiz bir çalışma. Ülkemizin tarihi ve turistik yerlerine binlerce kişiyi götürmek tek başına övünülecek bir şey değil. Bir dünya markası Pamukkale’ye kaç kişiyi getirdin diye sorarlar insana” dedi.

Denizlililerin birçoğunun Pamukkale'ye uzaktan baktığını kaydeden Divarcı, “Her belediye Türkiye’nin belediyesidir ancak, neden sen yalnızca götürüyorsun da getirmiyorsun kardeşim, Denizli’nin Pamukkale’nin esnafı başka ülke vatandaşı mı ? senin önceliğin kendi kentinin  esnafını , köylüsünü, sanayicisini korumak değil mi ?  Esnafa iki liralık fazladan alışveriş imkanı sağlasan neden kötü? Bugün siftah yapmadan  kepenk kapatan insanlara , kent dışından gelen iki müşteri sağlamak senin sorunun olmuyorsa, senin sorunun nedir? Sadece inşaat mı, sadece reklam mı ?  Biz Pamukkale belediyesini kazandığımızda, götüren değil, binlerce –on binlerce insanı  kentimize getiren bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.