PAMUKKALE TURİZMDE ŞAHLANACAK

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2019 - 11:18, Güncelleme: 01.03.2019 - 11:18 3420+ kez okundu.
 

PAMUKKALE TURİZMDE ŞAHLANACAK

Turizm alanında Pamukkale'de önemli proje ve çalışmalar yürüten Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, DENTUROD ile bir araya geldi.
Pamukkale'nin turizmdeki marka kent özelliğini daha fazla artırmak istediğini belirten ve bu doğrultuda önemli çalışmalar yürüten Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) temsilcileriyle buluştu. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Örki üyelere turizm alanındaki projelerini anlattı. DENTUROD Üyesi otel sahibi ve işletmecilerin katılım gösterdiği etkinlikte turizmciler istek ve taleplerini de dile getirme fırsatı buldu. Önümüzdeki 5 yılın Pamukkale'de turizmin şahlanış yılları olacağını ifade eden Örki, Turistik olarak Pamukkale'nin potansiyelini hem özel çalışma ve projelerle, hem de tanıtımlarla kat be kat arttıracağız. Enerjimizi bu yönde kullanıyoruz." dedi. "Hedefimiz Dünya'da Pamukkale'nin tanınırlık oranını artırmak." Pamukkale'ye gelen turistlerin ilçede daha fazla zaman geçirmelerini hedeflediğini belirten Örki,"Turizm başlığında oluşturduğumuz projelerde amacımız ilçemize gelen turistlerin yaptığımız farklı tesis ve faaliyetlerle Pamukkale'de daha fazla konaklamasını sağlamak. Günübirlik turizmi aşarak yabancı turistlerin burada daha fazla zaman geçirmesini amaçlıyoruz. Bu alanda turizmi ve ekonomimizi kalkındırmaya yönelik önemli projelerimiz var, çok yakında sizlerle hepsini paylaşacağız. Hedefimiz Dünya'da Pamukkale'yi daha fazla tanınır ve bilinir hale getirmek. Tabii ki turizmde yaptığımız çalışmalarda siz otel sahipleri ve işletmecilerle de sık sık bir araya gelerek ortak çalışma ve proje üreteceğiz. İlçemizi turizmde cazibe merkezi haline getireceksek bunu hep beraber el ve gönül birliğiyle yapabiliriz" diye ekledi.
Turizm alanında Pamukkale'de önemli proje ve çalışmalar yürüten Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, DENTUROD ile bir araya geldi.

Pamukkale'nin turizmdeki marka kent özelliğini daha fazla artırmak istediğini belirten ve bu doğrultuda önemli çalışmalar yürüten Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) temsilcileriyle buluştu. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Örki üyelere turizm alanındaki projelerini anlattı. DENTUROD Üyesi otel sahibi ve işletmecilerin katılım gösterdiği etkinlikte turizmciler istek ve taleplerini de dile getirme fırsatı buldu. Önümüzdeki 5 yılın Pamukkale'de turizmin şahlanış yılları olacağını ifade eden Örki, Turistik olarak Pamukkale'nin potansiyelini hem özel çalışma ve projelerle, hem de tanıtımlarla kat be kat arttıracağız. Enerjimizi bu yönde kullanıyoruz." dedi.

"Hedefimiz Dünya'da Pamukkale'nin tanınırlık oranını artırmak."

Pamukkale'ye gelen turistlerin ilçede daha fazla zaman geçirmelerini hedeflediğini belirten Örki,"Turizm başlığında oluşturduğumuz projelerde amacımız ilçemize gelen turistlerin yaptığımız farklı tesis ve faaliyetlerle Pamukkale'de daha fazla konaklamasını sağlamak. Günübirlik turizmi aşarak yabancı turistlerin burada daha fazla zaman geçirmesini amaçlıyoruz. Bu alanda turizmi ve ekonomimizi kalkındırmaya yönelik önemli projelerimiz var, çok yakında sizlerle hepsini paylaşacağız. Hedefimiz Dünya'da Pamukkale'yi daha fazla tanınır ve bilinir hale getirmek. Tabii ki turizmde yaptığımız çalışmalarda siz otel sahipleri ve işletmecilerle de sık sık bir araya gelerek ortak çalışma ve proje üreteceğiz. İlçemizi turizmde cazibe merkezi haline getireceksek bunu hep beraber el ve gönül birliğiyle yapabiliriz" diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.