PAMUKKALE’DE ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2018 - 14:22, Güncelleme: 04.10.2018 - 14:22 4074+ kez okundu.
 

PAMUKKALE’DE ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.
Bu hafta Karakurt ve Dokuzkavaklar mahallelerinde gerçekleşecek etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaz boyunca devam ettirdiğimiz çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Dokuzkavaklar ve Karakurt Mahallemizde çocuklarımızla ve aileleriyle şenlikte buluşmak istiyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif oluşturmak için her hafta sonu farklı iki mahallede düzenlenen çocuk şenlikleri devam ediyor. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğinde her hafta sonu iki gün iki farklı mahallede kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğleniyor. Pamukkale Belediyesi’nce düzenlenen çocuk şenlikleri Pamukkale halkı tarafından büyük beğeni toplarken, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mahallelerden taleplerin gelmeye devam ettiğini söyledi. Başkan Gürlesin, “Etkinliklerimizi bu hafta sonu Karakurt ve Dokuzkavaklar Mahallelerinde düzenliyoruz. Çocuklarımızın çocuk oyun gruplarının yanı sıra yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar oynayarak eğlendikleri çocuk şenliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği 5 Ekim 2018 Cuma günü saat 19.00’da Karakurt Mahallesi Yukarı Mahalle Çocuk Parkı’nda; 6 Ekim 2018 Cumartesi saat 19.00’da Dokuzkavaklar Mahallesi Yardımseverler Derneği İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleşecek.
Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklar için organize edilen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

Bu hafta Karakurt ve Dokuzkavaklar mahallelerinde gerçekleşecek etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaz boyunca devam ettirdiğimiz çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Dokuzkavaklar ve Karakurt Mahallemizde çocuklarımızla ve aileleriyle şenlikte buluşmak istiyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif oluşturmak için her hafta sonu farklı iki mahallede düzenlenen çocuk şenlikleri devam ediyor. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğinde her hafta sonu iki gün iki farklı mahallede kurulan stantlarda çocuklar doyasıya eğleniyor. Pamukkale Belediyesi’nce düzenlenen çocuk şenlikleri Pamukkale halkı tarafından büyük beğeni toplarken, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mahallelerden taleplerin gelmeye devam ettiğini söyledi. Başkan Gürlesin, “Etkinliklerimizi bu hafta sonu Karakurt ve Dokuzkavaklar Mahallelerinde düzenliyoruz. Çocuklarımızın çocuk oyun gruplarının yanı sıra yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar oynayarak eğlendikleri çocuk şenliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği 5 Ekim 2018 Cuma günü saat 19.00’da Karakurt Mahallesi Yukarı Mahalle Çocuk Parkı’nda; 6 Ekim 2018 Cumartesi saat 19.00’da Dokuzkavaklar Mahallesi Yardımseverler Derneği İlkokulu Bahçesi’nde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.