PAMUKKALE BELEDİYESPOR HIZLI BAŞLADI

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2018 - 12:11, Güncelleme: 19.11.2018 - 12:11 3143+ kez okundu.
 

PAMUKKALE BELEDİYESPOR HIZLI BAŞLADI

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonunun ilk maçında konuk ettiği Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53-39 yenerek sezona galibiyetle başladı.
Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunun ilk maçını Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynadı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’ndeki 4. Sezonunun ilk iç saha maçında mavi-beyazlı takımın rakibi Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in desteğini hiç esirgemediği Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yeni formaları ile çıktıkları sezonun ilk maçını Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü mağlup etmeyi başardı. Maça hızlı başlayan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ilk periyodu 15-9 kazanırken, ikinci periyodda da aynı skor ortaya çıkınca devre 30-18’lik galibiyetle kapandı. 3. Periyodda ev sahibi takım 8 sayı bulurken, konuk takım 6 sayıda kaldı. Son periyod büyük çekişmeye sahne olurken her iki takımda 15’er sayı buldu. Maçı Pamukkale Belediyespor 53-39 kazanarak, sezona galibiyetle başladı. Pamukkale Belediyespor takımı sezonun ikinci maçında 25 Kasım Pazar günü Bahçelievler Spor Salonu’nda saat 15.00’deki maçta İstanbul Engelliler Spor Kulübü’ne konuk olacak. İLK HAFTA 3. SIRADA Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı. Pamukkale Belediyespor- Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü maçı dışında 2 maç daha vardı. Aydın genç Efeler takımı deplasmanda İzmir RSK’yı 71-19 yenerken, İstanbul 1453 takımı konuk ettiği İstanbul Engelliler takımını 100-29 mağlup etmeyi bildi. İzmir Karşıyaka ise bu haftayı bay takım olarak geçirdi. İlk haftayı 2’şer puanla geçen İstanbul 1453, Aydın Genç Efeler ve Pamukkale Belediyesi takımları averajla ilk 3 sırayı alırken, ilk haftayı mağlup tamamlayan Yeşilgönen Belediyespor, İzmir RSK ve İstanbul Engelliler takımları 4, 5 ve 6. sıralarda yer aldı. Grubun son sırasında ise ilk haftayı bay takım olarak geçen İzmir Karşıyaka takımı yer aldı. Lig sonunda ilk sırayı alan takım 2. Lig’e yükselirken, 2 ve 3. Sıradaki takımlar 3. Lig’e çıkacak. Ligi dördünü bitiren takımlar ise diğer gruplardaki takımlarla 3. Lig’e çıkmak için Play-off oynayacak.
Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonunun ilk maçında konuk ettiği Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü 53-39 yenerek sezona galibiyetle başladı.

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunun ilk maçını Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynadı. Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’ndeki 4. Sezonunun ilk iç saha maçında mavi-beyazlı takımın rakibi Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in desteğini hiç esirgemediği Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yeni formaları ile çıktıkları sezonun ilk maçını Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü’nü mağlup etmeyi başardı. Maça hızlı başlayan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ilk periyodu 15-9 kazanırken, ikinci periyodda da aynı skor ortaya çıkınca devre 30-18’lik galibiyetle kapandı. 3. Periyodda ev sahibi takım 8 sayı bulurken, konuk takım 6 sayıda kaldı. Son periyod büyük çekişmeye sahne olurken her iki takımda 15’er sayı buldu. Maçı Pamukkale Belediyespor 53-39 kazanarak, sezona galibiyetle başladı. Pamukkale Belediyespor takımı sezonun ikinci maçında 25 Kasım Pazar günü Bahçelievler Spor Salonu’nda saat 15.00’deki maçta İstanbul Engelliler Spor Kulübü’ne konuk olacak.

İLK HAFTA 3. SIRADA

Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı. Pamukkale Belediyespor- Yeşilgönen Belediyespor Engelliler Spor Kulübü maçı dışında 2 maç daha vardı. Aydın genç Efeler takımı deplasmanda İzmir RSK’yı 71-19 yenerken, İstanbul 1453 takımı konuk ettiği İstanbul Engelliler takımını 100-29 mağlup etmeyi bildi. İzmir Karşıyaka ise bu haftayı bay takım olarak geçirdi. İlk haftayı 2’şer puanla geçen İstanbul 1453, Aydın Genç Efeler ve Pamukkale Belediyesi takımları averajla ilk 3 sırayı alırken, ilk haftayı mağlup tamamlayan Yeşilgönen Belediyespor, İzmir RSK ve İstanbul Engelliler takımları 4, 5 ve 6. sıralarda yer aldı. Grubun son sırasında ise ilk haftayı bay takım olarak geçen İzmir Karşıyaka takımı yer aldı. Lig sonunda ilk sırayı alan takım 2. Lig’e yükselirken, 2 ve 3. Sıradaki takımlar 3. Lig’e çıkacak. Ligi dördünü bitiren takımlar ise diğer gruplardaki takımlarla 3. Lig’e çıkmak için Play-off oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.