Denizli’de bir başkadır ramazan geceleri

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.03.2024 - 16:20, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:20 1670 kez okundu.
 

Denizli’de bir başkadır ramazan geceleri

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel düzenlediği Büyükşehir’le Ramazan programları kapsamında 22 Mart Cuma günü sevilen sanatçı Fatih Erkoç, 23 Mart Cumartesi günü ise Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası, ramazan ilahileri konseri ile sahne alacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayına özel düzenlediği “Büyükşehir’le Ramazan” programlarına Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde devam ediyor. 7 Nisan’a kadar sürecek programlar kapsamında 22 Mart 2024 Cuma günü saat 21.30’da sevilen sanatçı Fatih Erkoç Denizlilerle buluşacak. Büyükşehir’le Ramazan programı 23 Mart 2024 Cumartesi günü ise saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası’nın düzenleyeceği ramazan ilahileri konseri ile devam edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerek gönül sofralarında gerek ise diğer etkinliklerle ramazan ayının güzelliğini, manevi huzurunu tüm vatandaşlarla paylaşmaya devam ettiklerini söyledi. Denizli’de ramazan ayının dolu dolu geçtiğini kaydeden Başkan Zolan tüm hemşehrilerini Büyükşehir Belediye Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenledikleri ücretsiz etkinliklere davet etti.   Büyükşehir’le Ramazan’da final Öte yandan Büyükşehir’le Ramazan programları kapsamında 6 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 21.30’da seslendirdiği ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Eşref Ziya Terzi tasavvuf müziği konseri, 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da ise sevilen müzisyen Feyzullah Çelebi tasavvuf dinletileri ile sahne alacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayına özel düzenlediği Büyükşehir’le Ramazan programları kapsamında 22 Mart Cuma günü sevilen sanatçı Fatih Erkoç, 23 Mart Cumartesi günü ise Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası, ramazan ilahileri konseri ile sahne alacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazan ayına özel düzenlediği “Büyükşehir’le Ramazan” programlarına Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde devam ediyor. 7 Nisan’a kadar sürecek programlar kapsamında 22 Mart 2024 Cuma günü saat 21.30’da sevilen sanatçı Fatih Erkoç Denizlilerle buluşacak. Büyükşehir’le Ramazan programı 23 Mart 2024 Cumartesi günü ise saat 21.30’da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası’nın düzenleyeceği ramazan ilahileri konseri ile devam edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerek gönül sofralarında gerek ise diğer etkinliklerle ramazan ayının güzelliğini, manevi huzurunu tüm vatandaşlarla paylaşmaya devam ettiklerini söyledi. Denizli’de ramazan ayının dolu dolu geçtiğini kaydeden Başkan Zolan tüm hemşehrilerini Büyükşehir Belediye Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenledikleri ücretsiz etkinliklere davet etti.

 

Büyükşehir’le Ramazan’da final

Öte yandan Büyükşehir’le Ramazan programları kapsamında 6 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 21.30’da seslendirdiği ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Eşref Ziya Terzi tasavvuf müziği konseri, 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da ise sevilen müzisyen Feyzullah Çelebi tasavvuf dinletileri ile sahne alacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.