Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesine Denizli polisi sahip çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 13:04, Güncelleme: 19.01.2024 - 12:40 2629+ kez okundu.
 

Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesine Denizli polisi sahip çıktı

Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesine Denizli polisi sahip çıktı
Denizli’de eşini kıskanan arkadaşı tarafından bıçaklanan Afganistan uyruklu Amiri Asheghossein’in (24) ailesi cenaze masraflarını ödeyemedi. Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesini, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından toprağa verdi.Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan 3 katlı apartmanda 30 Kasım’da meydana gelen olayda; tek başına yaşayan yabancı uyruklu Amiri Asheghossein (24) ile evine gelen A.N ile arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan tartışma sonucu A.N., bıçakla Asheghossein’in göğsünden yaralayarak kaçmış, Yardım isteğini duyurmak için kendini sokağa atan Asheghossein’’i ise sokak ortasında hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, kısa sürede şahsın kimliğini tespit ederek A.N’yi İzmir’de bir otelde saklandığını tespit etti. İzmir ve Denizli polisinin eşzamanlı operasyonuyla cinayet zanlısı A.N, yakalanarak kente getirilen şahıs tutuklandı.Katilini bulan ekipler, cenazeyi de defin ettiArkadaşının eşini kıskanması nedeniyle öldürülen Asheghossein’in cenazesi yapılan incelemelerin ardından ailesine teslim edilmesi bekleniyordu. Yetkililer tercüman Hurşida Şengönül aracılığıyla ile ile iletişime geçti. Afganistan’da yaşayan aile, cenazeyi ülkelerine getirilmesi için maddi imkanlarının olmadığını söyledi. Maddi imkansızlıklar sebebiyle Afganistan’a götürülemeyerek ortada kalan cenazeye, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü sahip çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 12 gün Pamukkale Üniversitesi Morgunda bekletilen cenazeyi teslim alarak, kimsesizler mezarlığına defin etti.
Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesine Denizli polisi sahip çıktı
Denizli’de eşini kıskanan arkadaşı tarafından bıçaklanan Afganistan uyruklu Amiri Asheghossein’in (24) ailesi cenaze masraflarını ödeyemedi. Afganistanlı gencin ortada kalan cenazesini, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından toprağa verdi.

Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan 3 katlı apartmanda 30 Kasım’da meydana gelen olayda; tek başına yaşayan yabancı uyruklu Amiri Asheghossein (24) ile evine gelen A.N ile arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan tartışma sonucu A.N., bıçakla Asheghossein’in göğsünden yaralayarak kaçmış, Yardım isteğini duyurmak için kendini sokağa atan Asheghossein’’i ise sokak ortasında hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, kısa sürede şahsın kimliğini tespit ederek A.N’yi İzmir’de bir otelde saklandığını tespit etti. İzmir ve Denizli polisinin eşzamanlı operasyonuyla cinayet zanlısı A.N, yakalanarak kente getirilen şahıs tutuklandı.

Katilini bulan ekipler, cenazeyi de defin etti
Arkadaşının eşini kıskanması nedeniyle öldürülen Asheghossein’in cenazesi yapılan incelemelerin ardından ailesine teslim edilmesi bekleniyordu. Yetkililer tercüman Hurşida Şengönül aracılığıyla ile ile iletişime geçti. Afganistan’da yaşayan aile, cenazeyi ülkelerine getirilmesi için maddi imkanlarının olmadığını söyledi. Maddi imkansızlıklar sebebiyle Afganistan’a götürülemeyerek ortada kalan cenazeye, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü sahip çıktı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 12 gün Pamukkale Üniversitesi Morgunda bekletilen cenazeyi teslim alarak, kimsesizler mezarlığına defin etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.