ÖZTÜRK, PAMUKKALE HAKKINDA NET KONUŞTU

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 14:02, Güncelleme: 29.01.2019 - 14:23 3105+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK, PAMUKKALE HAKKINDA NET KONUŞTU

CHP ve İYİ PARTİ arasında yaşanan adaylık krizi yeni bir boyut kazandı.
Pamukkale ilçesinde anlaşamayan iki parti arasında adaylık düğümü çözülecek gibi görünmüyor. Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen İYİ PARTİ  Denizli İl Teşkilatı, iki merkez ilçe için son kararını açıkladı. 31 mart yerel seçimler öncesi ittifak çatısı altında birleşen İYİ PARTİ  ve CHP’nin Denizli’de iki merkez ilçe konusunda yaşadığı kriz yeni bir boyut kazandı. Bugün Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen İYİ PARTİ  Denizli İl Teşkilatı kamuoyunun merak ettiği sorulara açıklık getirdi. Basının karşısına geçen  İYİ PARTİ  Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ PARTİ Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Merkezefendi  ve Pamukkale ilçelerinde hangi parti adayı ile seçime gitmek istediklerini anlattı. CHPLİ İKİ İSİMDE TOPLANTIDAYDI Önceki gün Denizlide’ki  yayın organlarına bir mail atarak basın toplantısı düzenleyeceklerini duyuran İYİ PARTİ İl Başkanlığı’nın, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısına CHP’den  iki isiminde katılmış olması dikkatlerden kaçmadı.  CHP Merkezefendi İlçe Baskanı Tolga Varlıker ve CHP Merkezefendi Belediye BaŞkan Adayı Şeniz Süzek Doğan’da basın toplantısında yer aldı. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba’nın ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Toplantı sonunda Şeniz Süzek Doğan ve İYİ PARTİ yönetimi ellerini havaya kaldırarak poz verdiler. İsmi İYİ PARTİ Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak geçen Hasan Akgün’ün ise toplantıya katılmadığı gözlemlendi.  BU HAFTA SONUNA KADAR MÜDDET VERDİK Düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan İYİ PARTİ Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi’de aday çıkarmayacaklarını, nedeni olarak ise  yaptıkları kamuoyu araştırmasında Doğan’ın önde gittiğini tespit ettiklerini söyledi. Eğer CHP’nin Merkezefendi Adayı Doğan’ın araştırmalarında geride olduğunu düşünseydik oradada aday çıkaraktık diyen Öztürk, “Yerel seçimler için kurduğumuz ittifak sürecinden oldukça mutluyuz. Güzel bir aile olduk ancak, Pamukkale’de teradüttlerimiz var. Yaptığımız kamuoyu araştırmaları bize pek fazla umut vermedi. Bu yüzden Merkezefendi’de Şeniz Doğan’ı desteklemek üzere attığımız bu adıma bir karşılık bekliyoruz. Pamukkale İYİ PARTİ’ye verilmelir. CHP Denizli İl Teşkilatı bizden hafta sonuna kadar zaman istedi. Gerekenin yapılacağına inanıyoruz.”dedi. KAZANMAK İSTİYORUZ Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise Pamukkale konusunda, “ Bizim şahışlarla isimlerle her hangi bir şahsi sorunumuz yoktur. Hedefimiz kazanmaktır ve bu yarışa kazanabileceğimiz isimler ile devam etmektir. Şeniz hanımda olduğu gibi yapılan araştırmalarda halktan karşılığı olan bir adaylığı devam edip Pamukkale’dede daha güçlü bir ittifak oluşturup yolumuza devam etmektir” dedi.
CHP ve İYİ PARTİ arasında yaşanan adaylık krizi yeni bir boyut kazandı.

Pamukkale ilçesinde anlaşamayan iki parti arasında adaylık düğümü çözülecek gibi görünmüyor. Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen İYİ PARTİ  Denizli İl Teşkilatı, iki merkez ilçe için son kararını açıkladı.

31 mart yerel seçimler öncesi ittifak çatısı altında birleşen İYİ PARTİ  ve CHP’nin Denizli’de iki merkez ilçe konusunda yaşadığı kriz yeni bir boyut kazandı. Bugün Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen İYİ PARTİ  Denizli İl Teşkilatı kamuoyunun merak ettiği sorulara açıklık getirdi. Basının karşısına geçen  İYİ PARTİ  Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İYİ PARTİ Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Merkezefendi  ve Pamukkale ilçelerinde hangi parti adayı ile seçime gitmek istediklerini anlattı.

CHPLİ İKİ İSİMDE TOPLANTIDAYDI

Önceki gün Denizlide’ki  yayın organlarına bir mail atarak basın toplantısı düzenleyeceklerini duyuran İYİ PARTİ İl Başkanlığı’nın, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısına CHP’den  iki isiminde katılmış olması dikkatlerden kaçmadı.  CHP Merkezefendi İlçe Baskanı Tolga Varlıker ve CHP Merkezefendi Belediye BaŞkan Adayı Şeniz Süzek Doğan’da basın toplantısında yer aldı. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba’nın ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı’nın katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Toplantı sonunda Şeniz Süzek Doğan ve İYİ PARTİ yönetimi ellerini havaya kaldırarak poz verdiler. İsmi İYİ PARTİ Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak geçen Hasan Akgün’ün ise toplantıya katılmadığı gözlemlendi. 

BU HAFTA SONUNA KADAR MÜDDET VERDİK

Düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan İYİ PARTİ Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi’de aday çıkarmayacaklarını, nedeni olarak ise  yaptıkları kamuoyu araştırmasında Doğan’ın önde gittiğini tespit ettiklerini söyledi. Eğer CHP’nin Merkezefendi Adayı Doğan’ın araştırmalarında geride olduğunu düşünseydik oradada aday çıkaraktık diyen Öztürk, “Yerel seçimler için kurduğumuz ittifak sürecinden oldukça mutluyuz. Güzel bir aile olduk ancak, Pamukkale’de teradüttlerimiz var. Yaptığımız kamuoyu araştırmaları bize pek fazla umut vermedi. Bu yüzden Merkezefendi’de Şeniz Doğan’ı desteklemek üzere attığımız bu adıma bir karşılık bekliyoruz. Pamukkale İYİ PARTİ’ye verilmelir. CHP Denizli İl Teşkilatı bizden hafta sonuna kadar zaman istedi. Gerekenin yapılacağına inanıyoruz.”dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise Pamukkale konusunda, “ Bizim şahışlarla isimlerle her hangi bir şahsi sorunumuz yoktur. Hedefimiz kazanmaktır ve bu yarışa kazanabileceğimiz isimler ile devam etmektir. Şeniz hanımda olduğu gibi yapılan araştırmalarda halktan karşılığı olan bir adaylığı devam edip Pamukkale’dede daha güçlü bir ittifak oluşturup yolumuza devam etmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.