ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DESTEK VERDİ!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 20:15, Güncelleme: 12.12.2018 - 20:31 2733+ kez okundu.
 

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DESTEK VERDİ!

Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kara yollarında asayiş ve huzur uygulaması yaptı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, KOM, narkotik ve trafik ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalara özel harekat polisleri de destek verdi. Ekipler, Denizli-Antalya kara yolu Kelleci Kardeşler mevkisinde durdurulan araçlarda ve içerisindeki yolcular üzerinde arama yaptı.  Denizli-Ankara kara yolu Çetin Beton noktasında ise şehirler arası yollarda otobüsler durdurularak yolculara tek tek kimlik kontrolü yapıldı. Uygulamada, bazı araçlarda dedektör köpeğiyle de arama işlemi gerçekleştirildi.  Denetime katılan ekipler, sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı, evraklarında eksiklik bulunan sürücülere para cezası kesildi.  Genel asayişin, huzur ve güvenin sağlanması, kamu düzeninin korunması, şüpheli araçların durdurularak gerekenin yapılması için yapılan uygulamaya 100 kadar polis katıldı. 
Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kara yollarında asayiş ve huzur uygulaması yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, KOM, narkotik ve trafik ekiplerinin de katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalara özel harekat polisleri de destek verdi.

Ekipler, Denizli-Antalya kara yolu Kelleci Kardeşler mevkisinde durdurulan araçlarda ve içerisindeki yolcular üzerinde arama yaptı. 

Denizli-Ankara kara yolu Çetin Beton noktasında ise şehirler arası yollarda otobüsler durdurularak yolculara tek tek kimlik kontrolü yapıldı. Uygulamada, bazı araçlarda dedektör köpeğiyle de arama işlemi gerçekleştirildi. 

Denetime katılan ekipler, sürücülere bilgilendirici broşür dağıttı, evraklarında eksiklik bulunan sürücülere para cezası kesildi. 

Genel asayişin, huzur ve güvenin sağlanması, kamu düzeninin korunması, şüpheli araçların durdurularak gerekenin yapılması için yapılan uygulamaya 100 kadar polis katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.