OTOMOBiL TIRIN ALTINDA SIKIŞTI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2019 - 22:08, Güncelleme: 26.03.2019 - 22:08 3289+ kez okundu.
 

OTOMOBiL TIRIN ALTINDA SIKIŞTI

Denizli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana geldi.  Dinar istikametinden gübre getiren 33 KCD 72 plakalı tır, Işıklı köprüsünden Tuğlu istikametine dönmek için manevra yaptığı esnada arkasından gelen 06 GBA 84 plakalı özel araç tıra çarptı. Kaza sonrası araç tırın altında sıkışırken araçta bulunan dört kişi kendi imkânları ile araçtan çıktı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Çivril şehit Hilmi Öz Devlet hastanesine sevk etti. Kaza sonrası yolda trafik kontrollü şekilde sağlanırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Denizli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana geldi.  Dinar istikametinden gübre getiren 33 KCD 72 plakalı tır, Işıklı köprüsünden Tuğlu istikametine dönmek için manevra yaptığı esnada arkasından gelen 06 GBA 84 plakalı özel araç tıra çarptı. Kaza sonrası araç tırın altında sıkışırken araçta bulunan dört kişi kendi imkânları ile araçtan çıktı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Çivril şehit Hilmi Öz Devlet hastanesine sevk etti.

Kaza sonrası yolda trafik kontrollü şekilde sağlanırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.