OTEL MÜDÜRÜ SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2019 - 16:16, Güncelleme: 18.01.2019 - 16:16 4357+ kez okundu.
 

OTEL MÜDÜRÜ SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Otel müdürüne suç üstü operasyon yapıldı.
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, 1. derece sit alanında izinsiz kazı yaptığı iddia edilen biri otel müdürü 6 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Hisar Mahallesi'nde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.  Mahallede iş aletleriyle yaklaşık bir metre derinliğinde çukur açıldığını tespit eden ekipler, olay yerindeki İ.E, M.K, E.D, S.D, E.G. ile H.S'yi gözaltına aldı. Zanlılardan E.D'nin, Sarayköy'de 5 yıldızlı bir termal otelin genel müdürü olduğu belirlendi. Operasyonda bir ruhsatsız tabanca, 16 mermi, 15 metre uzunluğunda yılan kamera ve kazı işlerinde kullanılan çeşitli cihaz ile ekipmanlar ele geçirildi.  Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Otel müdürüne suç üstü operasyon yapıldı.

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, 1. derece sit alanında izinsiz kazı yaptığı iddia edilen biri otel müdürü 6 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Hisar Mahallesi'nde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 

Mahallede iş aletleriyle yaklaşık bir metre derinliğinde çukur açıldığını tespit eden ekipler, olay yerindeki İ.E, M.K, E.D, S.D, E.G. ile H.S'yi gözaltına aldı.

Zanlılardan E.D'nin, Sarayköy'de 5 yıldızlı bir termal otelin genel müdürü olduğu belirlendi.

Operasyonda bir ruhsatsız tabanca, 16 mermi, 15 metre uzunluğunda yılan kamera ve kazı işlerinde kullanılan çeşitli cihaz ile ekipmanlar ele geçirildi. 

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.