#osenebusene DÜNYA GÜNDEMİNDE

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 18:01, Güncelleme: 28.01.2019 - 18:01 4340+ kez okundu.
 

#osenebusene DÜNYA GÜNDEMİNDE

Denizlispor'un şampiyonluk yolunda başlattığı #osenebusene hastagı dünya gündeminde.
Denizlispor, konuk ettiği Adana Demirspor’a 5 gol birden atarak averaj yapan yeşil siyahlı ekip, 42 puanla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Gelen galibiyetin ardından Sosyal medya platformu Twitter'da  ise  Yeşil Siyah renklere gönül veren vatandaşların açtığı #osenebusene hastagı kısa sürede binlerce tweet atılmasının ardından trend topic listesinde en üst sıraya yerleşti. Yine aynı lisatede #Denizlispor hastagı üst sıralarda yerini aldı. Günlerce listede yer alan hastag bugün listede kendine yer bulamadı. Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, 5-1’lik Adana Demirspor galibiyetinin ardından artık daha ciddi olmak zorunda olduklarını açıkladı. “Ciddiyeti elden bırakmayacağız” diyen tecrübeli hoca İldiz, “Denizli’ye ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Maç öncesi de söylemiştim. Şimdi herkes bizi yakalamaya çalışacak biz de yukarıyı yakalamaya çalışacaktık. Bugün o yukarıyı yakaladık. Bundan sonra her müsabaka çok zor. Her maçı ciddiye almamız lazım dedi.  
Denizlispor'un şampiyonluk yolunda başlattığı #osenebusene hastagı dünya gündeminde.

Denizlispor, konuk ettiği Adana Demirspor’a 5 gol birden atarak averaj yapan yeşil siyahlı ekip, 42 puanla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Gelen galibiyetin ardından Sosyal medya platformu Twitter'da  ise  Yeşil Siyah renklere gönül veren vatandaşların açtığı #osenebusene hastagı kısa sürede binlerce tweet atılmasının ardından trend topic listesinde en üst sıraya yerleşti. Yine aynı lisatede #Denizlispor hastagı üst sıralarda yerini aldı. Günlerce listede yer alan hastag bugün listede kendine yer bulamadı.

Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, 5-1’lik Adana Demirspor galibiyetinin ardından artık daha ciddi olmak zorunda olduklarını açıkladı. “Ciddiyeti elden bırakmayacağız” diyen tecrübeli hoca İldiz, “Denizli’ye ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Maç öncesi de söylemiştim. Şimdi herkes bizi yakalamaya çalışacak biz de yukarıyı yakalamaya çalışacaktık. Bugün o yukarıyı yakaladık. Bundan sonra her müsabaka çok zor. Her maçı ciddiye almamız lazım dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.