ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2019 - 15:29, Güncelleme: 15.03.2019 - 15:33 4122+ kez okundu.
 

ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Olay, Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi 1758 Sokak’ta gerçekleşti.
B.K; eşi F.K. ve 3 çocuğunu görmek için iddiaya göre açık cezaevinden kaçtı. Polisin araştırmasını sonucu B.K.’nin ailesinin yaşadığı eve geldiğini öğrenildi. Yakalamak için çalışma başlatan ekipler, eve geldiklerinde B.K. kaçmaya çalıştı fakat kaçamayacağını anlayınca bulunduğu binanın çatısına çıktı. Polisler şahısı yakalamak için çatıya çıkınca B.K. yan binanın çatısına çıktı. Teslim olmak istemeyen B.K. çatıdan atlayacağını söyledi. Polisler, şahısı çatıdan indirmek için uzun uğraş verdi. Bir yandan da B.K.’nın kızı babasının aşağı inmesi için gözyaşları döktü. Bir süre sonra çatından indirilen şahıs, polis ekip aracına bindirilerek karakola götürüldü.  
Olay, Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi 1758 Sokak’ta gerçekleşti.

B.K; eşi F.K. ve 3 çocuğunu görmek için iddiaya göre açık cezaevinden kaçtı. Polisin araştırmasını sonucu B.K.’nin ailesinin yaşadığı eve geldiğini öğrenildi.

Yakalamak için çalışma başlatan ekipler, eve geldiklerinde B.K. kaçmaya çalıştı fakat kaçamayacağını anlayınca bulunduğu binanın çatısına çıktı. Polisler şahısı yakalamak için çatıya çıkınca B.K. yan binanın çatısına çıktı. Teslim olmak istemeyen B.K. çatıdan atlayacağını söyledi. Polisler, şahısı çatıdan indirmek için uzun uğraş verdi. Bir yandan da B.K.’nın kızı babasının aşağı inmesi için gözyaşları döktü. Bir süre sonra çatından indirilen şahıs, polis ekip aracına bindirilerek karakola götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.