ÖRKİ, ’ÇINAR BÖLGEMİZ DENİZLİ EKONOMİSİNİN KALBİDİR’’

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 15:54, Güncelleme: 30.01.2019 - 15:54 3634+ kez okundu.
 

ÖRKİ, ’ÇINAR BÖLGEMİZ DENİZLİ EKONOMİSİNİN KALBİDİR’’

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Çınar’da esnafları ziyaret etti.
‘İşimiz Pamukkale’ye hizmet’ şiarıyla sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Çınar bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Öğleden sonra ziyarete başlayan Başkan Adayı’na, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Birçok işletmeyi ziyaret eden Örki, esnafların talep ve isteklerini yerinde dinleme fırsatı buldu. Ziyaret sırasında vatandaşlar Başkan Adayı Örki’ye yoğun ilgi gösterdi. ’’ÇINAR BÖLGEMİZ DENİZLİ EKONOMİSİNİN KALBİDİR’’ Esnaf ziyareti sırasında konuşan Örki,’’Çınar Bölgemiz Denizli ekonomisinin kalbidir. Vatandaşlarımızın birçoğu alışveriş için burayı tercih ederken, bu bölgemiz birçok kişiye de istihdam sağlıyor. Bu yüzden bu bölgemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve sorunları yerinde değerlendirme fırsatı buluyoruz. Esnaflarımız çok iyi bilsin ki; bizim anlayışımız esnaflarımızın önüne engeller koymak değil, onların  önünü açmaktır. Bunu hep birlikte omuz omuza başaracağız.’’ İfadelerine ekledi.
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Çınar’da esnafları ziyaret etti.

‘İşimiz Pamukkale’ye hizmet’ şiarıyla sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Çınar bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Öğleden sonra ziyarete başlayan Başkan Adayı’na, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Birçok işletmeyi ziyaret eden Örki, esnafların talep ve isteklerini yerinde dinleme fırsatı buldu. Ziyaret sırasında vatandaşlar Başkan Adayı Örki’ye yoğun ilgi gösterdi.

’’ÇINAR BÖLGEMİZ DENİZLİ EKONOMİSİNİN KALBİDİR’’

Esnaf ziyareti sırasında konuşan Örki,’’Çınar Bölgemiz Denizli ekonomisinin kalbidir. Vatandaşlarımızın birçoğu alışveriş için burayı tercih ederken, bu bölgemiz birçok kişiye de istihdam sağlıyor. Bu yüzden bu bölgemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve sorunları yerinde değerlendirme fırsatı buluyoruz. Esnaflarımız çok iyi bilsin ki; bizim anlayışımız esnaflarımızın önüne engeller koymak değil, onların  önünü açmaktır. Bunu hep birlikte omuz omuza başaracağız.’’ İfadelerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.