Ekrem Başer’in Balık Hali Projesine Vatandaşlardan Tam Not!

DENİZLİ SİYASET 17.02.2024 - 20:06, Güncelleme: 17.02.2024 - 20:06 2338+ kez okundu.
 

Ekrem Başer’in Balık Hali Projesine Vatandaşlardan Tam Not!

Yeni hizmet dönemine ilişkin vizyon projelerinin ilkini açıklayan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Denizlililere balık hali müjdesi verirken, Başer’in projesi vatandaşlardan tam not aldı.
Gerçekleştirdiği hareketli saha programları ses getiren Cumhur İttifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Metropol TV’de katıldığı canlı yayında yeni döneme ilişkin projeleri hakkında bilgi vermişti. İlk büyük projesi olarak modern balık halinin müjdesini veren Ekrem Başer’e sosyal medyadan çok sayıda olumlu tepki gelirken, Merkezefendi belediye başkan adayları arasında açıklanan ilk büyük proje olması da kent genelinde gündeme oturdu. Vatandaşlardan Gerçekçi Projelere Destek AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in katıldığı canlı yayının ardından yeni balık hali projesi Denizli gündemine oturdu. Denizlililer arasında heyecan yaratan müjdenin sosyal medyadaki yansıması da hayli güçlü oldu. Başkan Adayı Ekrem Başer’e, verdiği müjde ile ilgili olarak çok sayıda yorum ve mesaj gelirken, vatandaşlar da Merkezefendi’nin hayali vaatlere ve popülist söylemlere değil, gerçekçi ve vizyoner projelere ihtiyacı olduğunu dile getirdiler. “İlçemizin İhtiyaçlarına Göre Proje Üretiyoruz” Yalnızca Merkezefendililerin değil, kent merkezinde yaşayan pek çok Denizlili vatandaşın açıkladığı projeye destek verdiğini belirten AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, “Bizim hizmet anlayışımız hemşehri odaklı projeler üzerine kurulu. Yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projeleri hazırlarken, ilçemizin ihtiyaçlarını ve hemşehrilerimizin taleplerini göz önüne alıyoruz. Hayali projeler değil, hedefi 12’den vuracak projeler üretiyoruz. Açıkladığımız ilk proje olan balık hali de tam olarak şehrimizin büyük bir ihtiyacına cevap verecek bir proje. Heyecanımıza ortak olan, projemize destek mesajlarını ileten hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah tüm hedeflerimize hemşehrilerimizle el ele vererek ulaşacağız” dedi.
Yeni hizmet dönemine ilişkin vizyon projelerinin ilkini açıklayan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Denizlililere balık hali müjdesi verirken, Başer’in projesi vatandaşlardan tam not aldı.

Gerçekleştirdiği hareketli saha programları ses getiren Cumhur İttifakı AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Metropol TV’de katıldığı canlı yayında yeni döneme ilişkin projeleri hakkında bilgi vermişti. İlk büyük projesi olarak modern balık halinin müjdesini veren Ekrem Başer’e sosyal medyadan çok sayıda olumlu tepki gelirken, Merkezefendi belediye başkan adayları arasında açıklanan ilk büyük proje olması da kent genelinde gündeme oturdu.

Vatandaşlardan Gerçekçi Projelere Destek

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in katıldığı canlı yayının ardından yeni balık hali projesi Denizli gündemine oturdu. Denizlililer arasında heyecan yaratan müjdenin sosyal medyadaki yansıması da hayli güçlü oldu. Başkan Adayı Ekrem Başer’e, verdiği müjde ile ilgili olarak çok sayıda yorum ve mesaj gelirken, vatandaşlar da Merkezefendi’nin hayali vaatlere ve popülist söylemlere değil, gerçekçi ve vizyoner projelere ihtiyacı olduğunu dile getirdiler.

“İlçemizin İhtiyaçlarına Göre Proje Üretiyoruz”

Yalnızca Merkezefendililerin değil, kent merkezinde yaşayan pek çok Denizlili vatandaşın açıkladığı projeye destek verdiğini belirten AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, “Bizim hizmet anlayışımız hemşehri odaklı projeler üzerine kurulu. Yeni dönemde hayata geçirmek istediğimiz projeleri hazırlarken, ilçemizin ihtiyaçlarını ve hemşehrilerimizin taleplerini göz önüne alıyoruz. Hayali projeler değil, hedefi 12’den vuracak projeler üretiyoruz. Açıkladığımız ilk proje olan balık hali de tam olarak şehrimizin büyük bir ihtiyacına cevap verecek bir proje. Heyecanımıza ortak olan, projemize destek mesajlarını ileten hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah tüm hedeflerimize hemşehrilerimizle el ele vererek ulaşacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.