ONU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 21:55, Güncelleme: 09.04.2019 - 22:01 4301+ kez okundu.
 

ONU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ

Chp Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinin İstanbul’da başlattığı seçim seferberliğinde zafer için ter döküyor.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Denizli’de Honaz, Babadağ ve Baklan’da yaşanan itirazlarla başlayan ve yeniden sayıma gidilen Babadağ ve Honaz’da gelen zaferin baş mimarlarından CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Denizli’deki sürecin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul’da aldı. Denizli’de itirazların sona ermesi ile birlikte hiç vakit kaybetmeden İstanbul’a yolculuk eden Sancar, Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul teşkilatının bir haftadır sürdürdüğü mücadelede etkin rol oynamaya başladı. Yaklaşık 3 gündür İstanbul’da ikamet eden Sancar, verilen emeğin boşa gitmemesi adına elinden geleni yaparak mücadeleye destek veren isimler arasında yer alıyor. Kaldı ki sandıklar arasında ki uzun mesafe ve İstanbul trafiğini göze alamayan Sancar, zamanı yenmek adına makam aracı yerine metrobüs kullanmayı tercih etti. Milletvekili Teoman Sancar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da yaşananları şöyle özetledi, "Maltepe’deki işimizi bitirdik, şimdi metroyla Kadıköy İlçe Seçim Kurulu’na gidiyoruz. İstanbul’un trafiği keşmekeş. Bir an önce mazbatamızı verin de Ekrem Başkan bir an bir an önce çalışmaya başlasın."
Chp Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinin İstanbul’da başlattığı seçim seferberliğinde zafer için ter döküyor.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Denizli’de Honaz, Babadağ ve Baklan’da yaşanan itirazlarla başlayan ve yeniden sayıma gidilen Babadağ ve Honaz’da gelen zaferin baş mimarlarından CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Denizli’deki sürecin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul’da aldı. Denizli’de itirazların sona ermesi ile birlikte hiç vakit kaybetmeden İstanbul’a yolculuk eden Sancar, Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul teşkilatının bir haftadır sürdürdüğü mücadelede etkin rol oynamaya başladı. Yaklaşık 3 gündür İstanbul’da ikamet eden Sancar, verilen emeğin boşa gitmemesi adına elinden geleni yaparak mücadeleye destek veren isimler arasında yer alıyor. Kaldı ki sandıklar arasında ki uzun mesafe ve İstanbul trafiğini göze alamayan Sancar, zamanı yenmek adına makam aracı yerine metrobüs kullanmayı tercih etti.

Milletvekili Teoman Sancar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da yaşananları şöyle özetledi, "Maltepe’deki işimizi bitirdik, şimdi metroyla Kadıköy İlçe Seçim Kurulu’na gidiyoruz. İstanbul’un trafiği keşmekeş. Bir an önce mazbatamızı verin de Ekrem Başkan bir an bir an önce çalışmaya başlasın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.